ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΛΑΟΥΣ;;;;;;;;;

Η «περιπέτεια» Σαχπατζίδη φέρνει πώληση Αθανασιάδη (;)...


Το σενάριο πώλησης του Λακκωματιώτη διεθνή επιθετικού Στέφανου Αθανασιάδη έχει αρχίσει και συζητιέται έντονα και πάλι τις τελευταίες ημέρες «γύρω» από την Τούμπα και πολλοί συνδέουν το ενδεχόμενο αυτό με τη σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη, ο οποίος αν δεν ... ξεμπερδέψει άμεσα από τη νομική περιπέτεια του, δύσκολα θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό συνεπάγεται δυσκολίες για την αδειοδότηση.

Πολλοί είναι αυτοί λοιπόν που θεωρούν δεδομένη την πώληση του Κλάους το ερχόμενο καλοκαίρι, έτσι ώστε να βγει από το αδιέξοδο η ΠΑΕ εν όψει UEFA. Η αλήθεια είναι ότι στον ΠΑΟΚ δεν διαψεύδουν το ενδεχόμενο, σε περίπτωση πάντα που βρεθεί μία πρόταση κοντά στη ρήτρα του που αγγίζει τα τρία εκατ. ευρώ.
Αυτό που σίγουρα επίσης συμβαίνει, είναι πως η ΠΑΕ έχει «ενοχληθεί» από διάφορους μάνατζερ που ισχυρίζονται ότι μπορούν να φέρουν πρόταση από το εξωτερικό, με αποτέλεσμα να τους δώσει εξουσιοδότηση.
Πάντως στα γραφεία της ΠΑΕ δεν υπάρχει καμία απολύτως επίσημη πρόταση από καμία ομάδα για τον 23χρονο επιθετικό. Αν θα υπάρξει, αυτή θα εμφανιστεί πιθανότατα μέσα στον Μάιο και εφόσον είναι κοντά στα 3.000.000 ευρώ, είναι δεδομένο ότι η ΠΑΕ θα τη συζητήσει.

Και όλα αυτά, βέβαια, στην περίπτωση που η οικογένεια Σαχπατζίδη δεν καταφέρει να χρηματοδοτήσει περαιτέρω την ομάδα.

Ευχόμαστε στους φίλους μας και στους αναγνώστες "Καλό Πάσχα".




               ...με υγεία και ευτυχία για όλους μας 


Ο ΚΛΑΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ!!!!

O Στέφανος Αθανασιάδης απαντά στις ερωτήσεις των φιλάθλων   

Ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός επιλέχθηκε απο την superleague για να παραχωρήσει συνέντευξη στην  επίσημη ιστιοσελίδα της Λίγκας, μέσω ερωτήσεων  του κόσμου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: <<Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης παραχωρεί τη συνέντευξη της εβδομάδας και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων.

Στείλτε στο info@superleaguegreece.net, μέχρι την Δευτέρα 16 Απριλίου και ώρα 11:00 μ.μ. το ερώτημα που θέλετε να θέσετε στον ποδοσφαιριστή και μπείτε στην κλήρωση για μια υπογεγραμμένη εμφάνισή του, προσφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.>>

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση για τη φανέλα, πρέπει να στείλετε πραγματική διεύθυνση e-mail και το όνομά σας.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Με 8 μικρούς κέρδισε μέσα στο Κορδελιό!!!!!

         Πέραν της νίκης στο Κορδελιο, που ομολογουμένως ήταν η νίκη της χρονιάς για τον Διγενή Λακκώματος, υπάρχει και το… background του τριπόντου, που αφήνει πολλά περισσότερα «κέρδη» για την καλύτερη ομάδα του 2ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής και  οχι μόνο!!!!. Στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής, από τους 14 παίκτες που αγωνίστηκαν οι οκτώ από αυτούς ήταν κάτω των 21 ετών. Ο Στέφανος Μπορμπόκης, αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς , ωστόσο η χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών που στελεχώνουν το ρόστερ του Διγενή δεν ήταν
«αναγκαστική», αλλά είναι συνειδητή επιλογή για τον Έλληνα τεχνικό. Είναι σημαντικό να αγωνίζονται νεαροί παίκτες σε αυτές τις κατηγορίες και το Λάκκωμα έχει παράδοση να «παράγει» παίκτες. Όπως ήταν φυσιολογικό, η συμμετοχή οκτώ νεαρών, αποτελεί ρεκόρ για τον 2ο Όμιλο και είναι πολύ πιθανό να είναι ρεκόρ και για τους 10 ομίλους του πρωταθλήματος της Δ’ Εθνικής.
           Στα της χθεσινής προπόνησης, που ήταν και η τελευταία πριν το Πάσχα, ο Στέφανος Μπορμπόκης κράτησε χαμηλούς τόνους, ωστόσο το… καλό ήρθε μετά το τέλος της. Με παρόντες όλους τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και σύσσωμη την διοίκηση ακολούθησε γεύμα, με το κλίμα εντός των τειχών της ομάδας να είναι καλύτερο από ποτέ, ειδικά με την εκτός έδρας νίκη στο Κορδελιό που έδωσε έναυσμα για σερί νικών.
            Πέραν της προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι, που θα αρχίσει την Τρίτη του Πάσχα, πάντα υπάρχει στο μυαλό όλων στην ομάδα ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αρναίας. Το γεγονός ότι είναι η παρθενική συμμετοχή του Διγενή στον τελικό αυτής της διοργάνωσης, προσδίδει περισσότερο άγχος τόσο στην ομάδα του Λακκώματος, όσο… και στον αντίπαλο που πλέον γνωρίζονται καλά αφού έχουν αναμετρηθεί  για το πρωτάθλημα. Ο τελικός έχει οριστεί για τις 2 του Μάη, με την κατάκτηση του τίτλου αυτού να είναι στις προτεραιότητες του Διγενή την φετινή αγωνιστική περίοδο.