ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Φιλικό με την Τρίγλια ο Διγενής Λακκώματος την Παρασκευή 18 Σεπ. στο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" λόγω της αναβολής των πρωταθλημάτων.


            Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, μετά από σχετική απόφαση του αρμόδιου υπουργού, ανακοίνωσε την αναβολή όλων των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, λόγω των Εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.
           Το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων για την 26η και 27η Σεπτεμβρίου 2015 ( 2η αγωνιστική Α΄ και 1η αγωνιστική Β΄ Ερ. κατηγορίας ) θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.
           Eτσι ο Διγενής Λακκώματος θα δώσει δυνατό φιλικό αγώνα την Παρασκευή  18 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" με αντίπαλο τον Π.Ο.Ν. Τρίγλιας.

Στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού Αμαρίλντο Μετσάϊ απο την Λέτσε Ιταλίας προχώρησε ο Διγενής Λακκώματος!!!!!!.

Ο Αμαρίλντο στα γραφεία του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ με τον Γενικό Αρχηγό Τάσο Ορτουλίδη.

Ο 22χρονος Αμαρίλντο Μετσάϊ που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ιταλική Λέτσε, αποτελεί πλέον το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Διγενή Λακκώματος, ο οποίος έχει φτάσει συνολικά τις 12 μεταγραφικές κινήσεις. Ο Αμαρίλντο μετά την μεταγραφή του στην ιστορική ομάδα της Χαλκιδικής, δήλωσε τα εξής:
«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη της ομάδας προς το πρόσωπο μου. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο για το καλό του Διγενή.»