ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ο Διγενής Λακκώματος στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκο: Κάντο οπως στον α΄ γύρο - Πέτρος Ρούζιος: "..... o Διγενής δεν ....υπερτιμά κανέναν!!!!!"


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Διγενή Λακκώματος, για το επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή 27 Απριλίου στις Σέρρες, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Κοσμίν Μπαρκαουάν η οποία έχει περιέλθει σε δύσκολη βαθμολογική θέση.Πάντως στο στρατόπεδο της Χαλκιδιώτικης ομάδος υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος ο Διγενής θα τα καταφέρει, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής.Μάλιστα οι παίκτες του Διγενή θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τη......συνταγή του πρώτου γύρου.Τότε,δηλαδή,που είχαν κερδίσει με 3-2 τους Σερραίους, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση,και ουσιαστικά τους εκθρόνισαν από την κορυφή,καθώς είναι χαρακτηριστικό πως από τότε τα ''λιοντάρια'' δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν.Τέλος όσων αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι οι τραυματίες Μανουσαρίδης και Κωστικίδης δύσκολα να προλάβουν τον αγώνα της Κυριακής, ενω απόντες θα είναι και οι τιμωρημένοι Τουλκερίδης και Γεωργιάδης. Το παιχνίδι στις Σέρρες θα έχει ιδιαιτερότητες για τέσσερις παίκτες του Διγενή, που στο παρελθόν έπαιξαν στους Σερραίους και αυτοί είναι οι Παπαποστόλου, Ορφανός, Γκουγκουλιάς και Μανουσαρίδης (ο τελευταίος βέβαια θα λείψει). Επίσης την ιστορική φανέλα των "λεονταριων" φόρεσε και ο Λακκωματιώτης διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης!!!!

 ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ:
  Παίζουν  Μιλένκοβιτς και Τάντιτς!!!!!
Μετά από καιρό ο Σέρβος μέσος Τάντις γυμνάστικε κανονικά και αναμένεται να επανέλθει στην αποστολή των «λιονταριών» με τον Διγενή Λακκώματος. Γυρνά και ο Μιλένκοβιτς, έξω Κωνσταντινίδης, Ρούμπος και Τριανταφύλλου.
Το χαμένο έδαφος κάλυψε το τελευταίο διάστημα ο Μπόζινταρ Τάντιτς, που έκανε επιπλέον ατομικές προπονήσεις για να μην μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση. Ο Σέρβος μέσος του Πανσερραϊκού ξεπέρασε τον πρόσφατο τραυματισμό του, γυμνάζεται κανονικά και φυσιολογικά θα βρίσκεται στους 18 «εκλεκτούς» του Ανδρέα Παντζιαρά την Κυριακή, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Διγενή Λακκώματος. Πάντως, δύσκολα ο Τάντιτς θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα και δείχνει πιθανότερο να μπει για κάποιο διάστημα ως αλλαγή.
Παράλληλα, για τα «λιοντάρια» θα επιστρέψει μετά από τρεις αγωνιστικές τιμωρίας και ο Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς, που θα ενισχύσει την άμυνα. Στον αντίποδα, από τους Σερραίους θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κωνσταντινίδης, Ρούμπος και Τριανταφύλλου, ενώ θεωρούν αυτή την αγωνιστική ως «κλειδί», αφού αν κερδίσουν τους Χαλκιδικιώτες και ο Αγροτικός Αστέρας χάσει βαθμούς εκτός έδρας με τον Άρη Ακροποτάμου, ίσως υπάρξουν περιθώρια για την έκπληξη και την ανατροπή στα τέσσερα υπόλοιπα ματς και την κούρσα της ανόδου. Όσο για την πιθανή ενδεκάδα, φαβορί δείχνουν οι Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Μιλένκοβιτς, Κατσαβάκης, Σ. Τσιμίκας, Δαγκούλης, Γιαννόπουλος, Γκόγκας, Κράββαρης και Κ. Τσιμίκας, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Μπονέρης, Κασμερίδης και Ασλανίδης.


 Ο πρόεδρος του Διγενή Λακκώματος Πέτρος Ρούζιος δήλωσε στο dokari.gr   "..... o Διγενής δεν ....υπερτιμά κανέναν!!!!!"

Αισιόδοξος ο πρόεδρος του Λακκώματος Πέτρος Ρούζιος για τη δύσκολη έξοδο με τον Πανσερραϊκό μιλώντας στο dokari.gr, θεωρώντας ότι με διπλό η σωτηρία δεν μπορεί να χαθεί. .
Μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο, ένα δύσκολο πρόγραμμα για τον Διγενή Λακκώματος «κλείνει» την Κυριακή στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο πρόεδρος της ομάδας της Χαλκιδικής, Πέτρος Ρούζιος, με δηλώσεις στο dokari.gr ανέφερε: «Είναι το κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και το δυσκολότερο από τα πέντε που απέμειναν. Στη συνέχεια το πρόγραμμα στρώνει. Υπολογίζουμε ότι είμαστε φαβορί για τη σωτηρία, βάσει ρόστερ και επειδή έχουμε την καλύτερη επίθεση. Πρέπει όμως να κάνουμε τέσσερις νίκες σε αυτά τα πέντε ματς. Αν κάνουμε διπλό στον Πανσερραϊκό, θα είναι πιο κοντά ο στόχος. Μπορούμε να το πετύχουμε, τους κερδίσαμε στον πρώτο γύρο, γιατί όχι και τώρα; Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας και την ιστορία του, αλλά θα παίξουμε στα ίσια. Δεν φοβόμαστε, ο Διγενής δεν... υπερτιμά κανέναν!».

VIDEO: ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 3-2