ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σε τεντωμένο σχοινί το μέλλον του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ. Άκαρπη και η Δέυτερη Γ.Σ. της Κυριακής 19 Μαϊου 2013.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
Άκαρπη ήταν η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, όσον αφορά το νέο διοικητικό σχήμα αφού ο παραγοντικός κόσμος του ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης για συγκρότηση νέου Διοικητικού Συμβουλίου και η αγωνία στις τάξεις των φίλων της ομάδας αυξάνεται για το τι «μέλει γενέσθαι».

Το μέλλον της ομάδας κρέμεται πλέον σε μια κλωστή στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, με την συμμετοχή της στην νέα Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.

Στην χθεσινή Γ.Σ υπήρχε περισσότερος κόσμος από την προηγούμενη Κυριακή, ωστόσο αυτοί που θέλουν να μπουν ενεργά στην διοίκηση και εθεσαν υποψηφιότητα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Έτσι η απόφαση που πήρε η Γ.Σ.  πριν αποφασίσει να πάει σε νέες εκλογές, είναι να γίνει προσπάθεια ώστε να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι να αναλάβουν το σωματείο και η Συνέλευση και οι εκλογές να συνεχιστούν και πραγματοποιηθούν  πέρι το τέλος Μαϊου οταν και θα βγάλει η Ε.Π.Ο. την προκύρηξη της νέας Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.

Εάν και τότε δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την ανάληψη των διοικητικών θέσεων, θα χρειαστεί  να δοθεί η λύση του Πρωτοδικείου, μέσα από μια προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, γεγονός που όλοι απεύχονται.....αφού τότε μπορεί να συζητάμε μέχρι και για διάλυση της ομάδας.
Το ζητούμενο είναι η συγκρότηση ενός ισχυρού ψηφοδελτίου εως και στις αρχές Ιουνίου, που θα απαρτίζεται από παλιούς έμπειρους παράγοντες αλλά και νέους που έχουν μεράκι  και διάθεση για προσφορά για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας!!!! Το ευχάριστο είναι οτι χρόνος υπάρχει αρκετός μέχρι την εναρξη του νέου πρωταθλήματος.Αυτο που πρέπει να γνωρίζουν ολοι ειναι οτι ο ΔΙΓΕΝΗΣ είναι ΙΔΕΑ και δεν γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ, αλλα είναι ο ΙΔΙΟΣ "ΙΣΤΟΡΙΑ"  ΠΟΥ .....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......