ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Με νίκες προχώρησαν οι ομάδες των Ακαδημιών του Διγενή Λακκώματος!!!


12 ΓΚΟΛ Πέτυχαν τα "ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ'' του ΔΙΓΕΝΗ!!!. Οι ΝΕΟΙ με το "ΣΠΑΘΙ" τους στην επόμενη φάση με επίθεση ΦΩΤΙΑ (49 ΓΚΟΛ ΣΕ 10 ΑΓΩΝΕΣ!!!!!)

Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

O ΜΙΜΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ (ΣΠΑΘΑΡΙΚΟΣ) ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΓΚΟΛ!!!!!!
      
  Μεγάλες νίκες πέτυχαν σήμερα Σάββατο 8 Δεκ.2012 οι ομάδες των Ακαδημιών του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ μετά απο σπουδαίες εμφανίσεις!!!!

         Συγκεκριμένα η ομάδα των ΝΕΩΝ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ και προπονεί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κέρδισε  στο γήπεδο του ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ τον τοπικό ΑΙΓΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ με σκόρ (0-7) στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής, με σκόρερς τους:   Δημήτρη Ευθυμιάδη (2), Ανατολίτη Κώστα(1), Τάσο Ορτουλίδη(1), Θωμά Παλάντζα(1), Γιάννη Πουτελέση(1), Βαλάντης Σέρας(1) και με την 8η του νίκη σε 10 αγώνες βρέθηκε στην ΔΕΥΤΕΡΗ θέση του βαθμολογικού πίνακα, περνώντας ετσι στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.
Ετσι στη 2η Φάση θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες, χωρισμένες σε δυο ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Ημερομηνίες αγώνων : 23 και 30 Δεκ. 2012, και 6, 13, 20, 27 Ιανουαρίου 2013 ( 6 αγωνιστικές ). Θα προκριθούν στην 3η φάση οι δυο πρώτοι κάθε ομίλου, δηλαδή 4 ομάδες.
 Επόμενος αντίπαλος της ομάδας ΝΕΩΝ για την 1η αγων. της 2ης φάσης (23 ΔΕΚ. 2012) θα είναι μία ομάδα εκ των τριών που περάσανε στον ομιλο του ΔΙΓΕΝΗ δηλαδή η ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ η ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ και ο ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ μετά απο κλήρωση που θα διεξαχθεί στην ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

        Η ομάδα  ΠΑΙΔΩΝ του ΔΙΓΕΝΗ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κέρδισε στα γήπεδα "ΤΖΙΩΛΑ" την ομάδα του ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ΘΕΡΜΗΣ με σκόρ (5-2) στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Τα γκόλ για την ομάδα του  ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ  πέτυχαν οι: Κόραβος Δημήτρης (2), Μπουντουρίδης Γιώργος (1), Τσάνης Αγγελος(1) και Κεμεντζετζίδης Παναγιώτης(1). Τα αστεράκια του ΔΙΓΕΝΗ εχουν 6 νίκες σε 7 αγώνες και βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επόμενος αντίπαλος της ομάδας JOUNIOR του ΔΙΓΕΝΗ  για την 8η αγων. θα είναι ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 και ωρα: 09:00 στα γήπεδα του "ΤΖΙΩΛΑ".