ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΕΠΟ: Οι ημερομηνίες του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

 Εικόνα για το άρθρο Οι ημερομηνίες του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής
Υπό διαμόρφωση βρίσκεται ακόμη η προκήρυξη του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, ωστόσο απο το grandsport μάθαμε και σας ενημερώνουμε για τις ημερομηνίες που θα γίνουν οι αγώνες.
Η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Γ’ Εθνικής, κατέληξαν στο χρονοδιάγραμμα της διοργάνωσης, προκειμένου να μην προκύψει πρόβλημα με τις αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η σέντρα του Κυπέλλου θα γίνει την Κυριακή 15/9, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο θα βασιστεί στους ομίλους του πρωταθλήματος και τα παιχνίδια στις φάσεις των ομίλων θα είναι νοκ άουτ. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν από την προημιτελική φάση και μετά θα υπάρξουν διπλά παιχνίδια, στον δρόμο για τον τελικό. Από το χρονοδιάγραμμα προκύπτει ότι και τα παιχνίδια Κυπέλλου θα γίνονται Κυριακές, οπότε θα διακόπτεται σχεδόν μια φορά το μήνα το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.
Αναλυτικά οι ημερομηνίες:
1η φάση: 15 Σεπτ. 2013
2η φάση: 13 Οκτ.  2013
3η φάση: 17 Νοε.  2013
4η φάση: 15 Δεκ.  2013
5η φάση: 26 Ιαν.   2014
6η φάση: 23 Φεβ. 2014

7η φάση: 13 Απρ. 2014

"ΠΑΡΟΙΚΙΑ" ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ!!!!!!!

"

.....Και ο Στέλιος Γιαλετζής ο 5ος......

.....και ο Στέλιος Γιαλετζής στο Αγγελοχώρι!!!!!!

Τον πέμπτο ποδοσφαιριστή από το Λάκκωμα "ψώνισε" ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, που πριν λίγο συμφώνησε με Διοίκηση του Διγενή και τον 21χρονο αμυντικό Στέλιο Γιαλετζή. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Διγενή και απο 15 χρονών αγωνίζονταν βασικός στο Λάκκωμα οπου κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλα και το Κύπελλο Χαλκιδικής!!!!! Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Δ΄ Εθνική με την ομάδα του Λακκώματος και φέτος είχε δωθεί με υποσχετική στον Διαγόρα Ν. Πλαγίων.
Ο Γιαλετζής είναι ο πέμπτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που μετακομίζει φέτος από το Λάκκωμα στο Αγγελοχώρι, καθώς προηγήθηκαν οι Κώστας Κανακάρης, Μπλέντι Λεσάι, Ντίνος Δοκλοδήμος και Βασίλης Χρυσοχοϊδης

ΣΤΟΝ ΠΑΟΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΟΥΡΚΑΣ

ΠΑΟΝΕ: Ενισχύει τα γκολπόστ με Μπούρκα

Στον ΠΑΟΝΕ θα συνεχίσει την καριέρα του ο έμπειρος τερματοφύλακας Βασίλης Μπούρκας, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο Διγενή Λακκώματος, όπου είχε διπλό ρόλο, καθώς εκτελούσε και χρέη προπονητή τερματοφυλάκων και κατέκτησε με την φανέλα της Χαλκιδικιώτικης ομάδας την μια χρονιά δευτερη θέση στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και Κύπελλο, και φέτος την ανοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ο 35χρονος τερματοφύλακας κατάγεται από την Καστοριά, και ξεκίνησε την καριέρα του από τους «γουναράδες». Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Νάουσα (Β’ Εθνική), Νίκη Βόλου (Γ’ Εθνική), Ποντιακό Νέας Σάντας,  ΑΕ Αμπελοκήπων, Αχιλλέα Τριανδρίας, και Ένωση Συκεών. Εχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας σε επίπεδο παίδων, νέων και ελπίδων, αλλά και της Ολυμπιακής Εθνικής ομάδας