ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση του (κυρίως του β΄ ημιχρόνου) ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος στάθηκε άτυχος και έμεινε στην λευκή ισοπαλία (0-0) με την ΑΚΑΝΘΟ Ιερισσού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (0-0)
Χωρίς γκολ έληξε η αναμέτρηση της πρεμιέρας στο «Αβραάμ Παπαδόπουλος». Ματς κέντρου στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη και με την είσοδο του Κωνσταντινίδη, οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη πρωτοβουλία, πίεσαν, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στις ευκαιρίες τους. Η Ιερισσός κατάφερε και πήρε σημαντικό βαθμό. Επίμαχη φάση στο 51΄, όταν ο Ντιόπ μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Παπαδόπουλο, όμως ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στον αγώνα, μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων οπου και απέβαλε τον προπονητή του Διγενή Αντωνη Κασάπη . Στο 55΄ σουτ εντός περιοχής του Ντιόπ απέκρουσε ο Σίμος, στο 58΄ ισχυρό σουτ του Λάζου λίγο άουτ. Στο 63΄ ο Καραστέργιος έπιασε σουτ στο επάνο μέρος του οριζόντιου δοκαριου. Στο 72΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μπουλάρι για εξύβριση του διαιτητή, από το σημείο εκείνο ο Διγενής πίεσε ασφυκτικά και στάθηκε άτυχος σε παρα πολλές φάσεις με κυριότερη στο 83΄, όταν το πλασέ του Μπεκτά πέρασε σύρριζα άουτ. Αρκετά καλός ο διαιτητής: Σκούτας (Τσιρωνάς, Θεοχάρη). ΛΑΚΚΩΜΑ: (Αντώνης Κασάπης) Σωτηριάδης, ΜΠΕΚΤΑΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ, Γεωργαντάς, Λάζος, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (70΄ Καράι), Τζόβας, Σέρα (46΄ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ), Ντιόπ, Χρυσογονίδης. ΙΕΡΙΣΣΟΣ: (Αντώνης Βραχνός) ΣΙΜΟΣ, ΤΖΗΜΟΥΡΤΟΣ (93΄ Γεράκης), Κέκιος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ναούμ (91΄ Χασάπης), Μπουλάρι, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Χαλούλι (83΄ Ιατρού), ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ, Τσεμεκίδης (65΄ Μπλες).