ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 13 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

ΡΟΜΑ ΜΑΡΑΜΠΑΪΔΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΝΤΗΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΔΡΑΓΑΝΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΤΕΛΕΣΗΣ

Τις 13 πρώτες μεταγραφές ανακοίνωσε σήμερα ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ θέτοντας τις βάσεις μιας ανανεωμένης ομάδας υπό την καθοδήγηση του ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ.
Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος ανακοίνωσε οτι απέκτησε μέχρι στιγμής τους:

  1. Γκουσελά Γιάννη:           21 ετών Τερματοφύλακα απο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ


  2. Μαντή Αλέξανδο:           19 ετών Τερματοφύλακα απο  ΑΡΗ


  3. Παπαβασιλείου Κυριάκο: 19 ετών Τερματοφύλακα απο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ

  4. Λιόλιο Βασίλειο:       22 ετών    Αμυντικό   απο ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ

  5. Χόντζα Χάνες :          21 ετών    Αμυντικός  απο ΑΠΕΛ

  6. Κουνουπάκη Παναγιώτη:  19 ετών Αμυντικό απο ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ

  7. Πουτελέση Ιωάννη:      16 ετών Αμυντικό  απο Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

  8. Μαραμπαϊδη Ρωμαίο:    28 ετών  Μέσο  απο ΠΑΟΝΕ

  9. Λαμπερνάκη Σάκη:      25 ετών  Μέσο απο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ

10.  Γεωργιάδη Γιώργο:     21 ετών   Μέσο  απο ΕΘΝΙΚΟ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ

11.  Δραγανίδη Πασχάλη:  21 ετών   Μέσο απο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΩΜΗΣ

12.  Μπελούλη Χρήστο:     19 ετών  Μέσο απο  ΑΡΗ

13.  Αθανασιάδη Γιώργο:      20 ετών Επιθετικό απο  ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

"ΠΑΡΟΙΚΙΑ" ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ!!!!!!!

.....Και ο Βασίλης Χρυσοχοϊδης ο 4ος......


Τον τέταρτο ποδοσφαιριστή από το Λάκκωμα "ψώνισε" ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου, που πριν  συμφώνησε με τον 20χρονο επιθετικό Βασίλη Χρυσοχοΐδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του από το Ζαγκλιβέρι,στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Εθνικό Σοχού και τα τελευταία δύο χρόνια στον Διγενή Λακκώματος, στη Δ' Εθνική.

Ο Χρυσοχοΐδης είναι ο τέταρτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής που μετακομίζει φέτος από το Λάκκωμα στο Αγγελοχώρι, καθώς προηγήθηκαν οι Κώστας Κανακάρης, Μπλέντι Λεσάι και Ντίνος Δοκλοδήμος.


ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ!!!!!!

 
Οριστικά στη Γ' Εθνική θα αγωνίζεται η Λάρισα τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού το πρωί της Πέμπτης οι «βυσσινί» απέστειλαν επιστολή στην διοργανώτρια Αρχή, με την οποία γνωστοποιούν την αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής εξαιτίας των υπέρογκων χρεών, που αγγίζουν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Με έγγραφό της προς την Διοργανώτρια Αρχή της Football League, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κοινοποίησε την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία δεν δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Football League της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-14 και θα αγωνισθεί σ΄αυτό της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ».

Πηλαδάκης: Δεν θα διχάσω τον κόσμο!

Μια εβδομάδα μετά την δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ο Κώστας Πηλαδάκης επιστρέφει με μια δήλωση αυτή τη φορά σε τοπική εφημερίδα. Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» φαίνεται να αλλάζει τη στάση του σε σχέση με την τελευταία του δήλωση, καθώς οι αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή φαίνεται πως ήταν ικανές να τον κάνουν να αλλάξει στάση.
Χαρακτηριστικά ο Κώστας Πηλαδάκης αναφέρει στην δήλωση του ότι: «Με το ζόρι δεν θα επιβάλλω λύση, ούτε θα διχάσω τον κόσμο που με στήριξε για πολλά χρόνια. Δεν αξίζει. Ο καθένας μπορεί πλέον να αναλάβει τις ευθύνες. Πρότεινα όλες τις δυνατές λύσεις. Αν επιθυμία είναι να παίξει η ομάδα στη Γ' Εθνική και όχι στη Σούπερ Λίγκα που μας στέρησαν με «κουμπωμένα παιχνίδια», δεν υπάρχει πρόβλημα».
Επίσης στην ερώτηση για το αν αναμιχθεί μελλοντικά στην ομάδα είπε ότι αν υπάρχει διοίκηση στην ερασιτεχνική που θα εμπνέει εμπιστοσύνη με συμμετοχή επιχειρηματιών που θα δώσουν οικονομικό υπόβαθρο είναι διατεθειμένος να βοηθήσει ως χορηγός την ομάδα που του πρόσφερε μεγάλες χαρές.