ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ο Απόλλων Αρναίας ΑΗΤΤΗΤΟΣ στην Γ΄ Εθνικη!!!!! Συγχαρητήρια απο τον Διγενή Λακκώματος


ΟΡΙΣΤΙΚΟ !!!!!! Μετά την ολοκλήρωση και της 6ης και τελευταίας αγωνιστικήςτου μίνι πρωταθλήματος των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ, ο ΑΠΟΛΛΩΝ Αρναίας της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ είναι και τυπικά στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2014 - 2015 και μάλιστα αήττητος οπως και πέρσι ο ΠΟ Μουδανιών απο τους αγώνες Μπαράζ!!!!
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία εύχεται ο Διγενής Λακκώματος στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ. 
 Στη Γ’ Εθνική της νέας χρονιάς θα συμμετέχουν οι: Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Θερμαϊκός Θέρμης, Απόλλων Αρναίας, Θύελλα Φιλώτα, ΑΟ Φλαμουλίου, Πύρασος, Οπούντιος Μαρτίνου, Αναγέννηση Άρτας, Εθνικός, Αιολικός, ΠΑΟ Λουτράκι, Ζακυνθιακός, Ερμής Κιβερίου και Αναγέννηση Ιεράπετρας.
                                    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ  (0-0)
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ (4-1)

                                  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (6η αγων.)

ΘΕΣΗ    ΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΝΙΚΕΣΙΣΟΠΑΛΙΕΣΗΤΤΕΣΓΚΟΛ ΥΠΕΡΓΚΟΛ ΚΑΤΑΒΑΘΜΟΙ
1Απόλλων Αρναίας633011612
2ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας6231129  9
3Ολυμπιακός Γαλατάδων613247  6
4ΠΑΟΚ Κρηστώνης603338  3

Επιμένει στην δικαίωση η συντονιστική επιτροπή της Γ΄ Εθνικής!!!! Καθοριστική η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή 6 Ιουνίου!!!!


Να συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης στη ΓΣ της ΕΠΟ  της Παρασευής 6 Ιουνίου, θέλει η συντονιστική επιτροπή των ομάδων της Γ' Εθνικής!!!!!!!!

Η Συντονιστική Επιτροπή των ομάδων της Γ' Εθνικής επιθυμεί να δηλώσει τα εξής: «Όσο οι ημέρες περνούν τόσο μεγαλώνει και η αγωνία 36 ομάδων από όλη την χώρα για την πορεία και την κατάληξη της προσπάθειας μας για το πάγωμα της αναδιάρθρωσης της Γ Εθνικής. Ομάδες που έχασαν την παραμονή για έναν κακό διαιτητή, για έναν βαθμό, για μια κακιά στιγμή, ομάδες που υποβιβάστηκαν στην ισοβάθμια τερματίζοντας στην μέση της βαθμολογίας, ομάδες που χάλασαν ένα σωρό χρήματα πληρώνοντας μετακινήσεις, υπέρογκα έξοδα διαιτησίας, πρόστιμα κ.ο.κ. χωρίς να έχουν το παραμικρό έσοδο από οπουδήποτε και βλέπουν τους κόπους τους να πηγαίνουν στράφι.
Από αυτές τις ομάδες αντλούμε την δύναμη μας και καλούμε τα μέλη του Δ/Σ της ΕΠΟ να φέρουν στην συνεδρίαση τους την Πέμπτη την πρόταση μας στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την Παρασκευή 6 Ιουνίου. Θεωρούμε καθήκον και υποχρέωση της ΕΠΟ να το πράξει κι από εκεί και πέρα εάν στην Γενική Συνέλευση οι Πρόεδροι των Ενώσεων δεν εγκρίνουν την πρόταση μας, τότε θα αποσυρθούμε. Επαναλαμβάνουμε κατηγορηματικά ότι σκοπός μας δεν είναι να εκπέσει η διοίκηση της ΕΠΟ.
Σε καμιά περίπτωση δεν μας απασχολεί να κάνουμε πολιτική. Και σε όσους πουν ότι μας ενδιαφέρουν οι ομάδες μας και μόνο, τους απαντάμε ότι το σχέδιο μας είναι μακροπρόθεσμο και αφορά το καλό ολόκληρου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Κύριοι της ΕΠΟ, σας καλούμε και πάλι να αφήσετε στην άκρη τις εγωπάθειες και να κοιτάξετε το μέλλον, το οποίο με το παρόν σχεδιασμό σας, απλά είναι ζοφερό και οδηγεί στον αφανισμό του αθλήματος. Εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε…». 
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ: ΑΙΓΑΛΕΩ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ, ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, ΚΑΣΤΩΡ, ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ, ΠΕΥΚΗ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΡΟΥΒΑΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ, ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Το λάθος του Φερνάντο Σάντος με τον Κλάους Στέφανο Αθανασιάδη!!!!


Η απουσία του Στέφανου Αθανασιάδη από την Εθνική ομάδα φαίνεται πως ήδη κοστίζει.
Ο Φερνάντο Σάντος πήρε την απόφαση να αφήσει εκτός Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας τον Λακκωματιώτη Στέφανο Αθανασιάδη, παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ήταν ίσως ο μοναδικός φορμαρισμένος Έλληνας επιθετικός τους τελευταίους μήνες.
athanasias 14
Παρακολουθώντας την Εθνική στα φιλικά με την Πορτογαλία και την Νιγηρία, ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι αυτό που λείπει από την ομάδα είναι το εύκολο γκολ, αυτό που ο Κλάους ξέρει να κάνει όσο κανείς άλλος. Και βλέποντας τη χθεσινή εμφάνιση του 34χρονου πλέον Φάνη Γκέκα, είναι να απορεί κανείς με την απόφαση του Σάντος να αφήσει εκτός τον Αθανασιάδη.