ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Με χατ-τρικ του Πέτρου Οκουμούση ο Διγενής Λακκώματος πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου!!!!


ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΟΚΟΥΜΟΥΣΗΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΝΘΟ
 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ  (3-0)
Δίκαιη νίκη-πρόκριση για το Κύπελλο πέτυχε ο Διγενής Λακκώματος απέναντι στην μαχητική Ολυνθο νε σκόρ 3-0 και με χατ-τρίκ του Πέτρου Ουκουμούση!!!!
Μόλις στο πρώτο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ομως ο Κουρουτσαλάκης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκαρι. Στο 16΄ και στο 55΄ ο Ξανθινίδης έδωσε ασίστ στον Πέτρο Οκουμούση , που δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0!!! Στο 70΄ συνδιάστηκαν Ξανθινίδης και Βέντζιος, τελικός αποδέκτης  και πάλι ο Οκουμούσης που με δυνατό σούτ εκτός περιοχής έκανε το 3-0.
Αρκετά καλή η διαιτησια του κ. Καλεμτζή (Χρυσαϊδη-Σκούτα Φ.)
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: (Θόδωρος Σουγιουλτζής) Μπούρκας, Ούτσα (55΄ Μεσιάρης), Τσουτσούδης, Παπαφλωράτος, Παπαδόπουλος, Ζαχαριάδης, Γιαλετζής (65΄Βαρλάμης), Βέντζιος, Οκουμούσης, Ξανθινίδης, Μπάφας (74΄ Τσανακτσίδης).
ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ: (Χάρης Ιωσηφίδης) Χολογκούνης, Σάγγος, Καραβάνας, Καράς, Σαββίδης, Τσερέκας, Πέπα, Καγιαμπασλίδης (61΄Σαραφιανός), Κουρουτσαλάκης, Πανισκάκης (46΄Λιόλιος), Τσιγκελίδης (70΄ Λοϊζης)

«Θηρίο» ανήμερο ο Τάσος Δούμας συνεχίζει στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!!





Νέο Μπάμ για τον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ με  την απόκτηση του πολύπειρου φορ ΤΑΣΟΥ ΔΟΥΜΑ που ανακοίνωσε πριν απο λίγο η ιστορική ομάδα της Χαλκιδικής!!!!!
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ενέταξε στο ρόστερ της ερχόμενης σεζόν έναν επιθετικό με εκατοντάδες εμπειριών σε επαγγελματικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με 168 γκολ σε εθνικές κατηγορίες!!!!
Ο πολύπειρος φορ αγωνιζόταν πέρσι στον ΘΕΡΜΑΪΚΟ , με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ” Εθνική, μέσω των μπαράζ και αφού κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο με την ομάδα της ΘΕΡΜΗΣ!!!
 Στον ΔΙΓΕΝΗ ειχε αγωνιστεί στην Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ την ποδ. περίοδο 2011-12 (2η θέση στο πρωτάθλημα  και κατάκτηση Κυπέλλου με 2 γκόλ δικά του στον τελικό με ΑΡΝΑΙΑ), και την  περίοδο 2012-13 που πανηγύρισε την άνοδο στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!!!




  





Τον αρχηγό της Μικτής της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Βαγγέλη Χρυσαϊδη απέκτησε ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ!!!!!

Ο Χρυσαϊδης με την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ.....
......με την φανέλα του ΠΑΟΚ
Οι 4 "κέρβεροι" του ΔΙΓΕΝΗ για το 2014-15
Αρχηγός με την ΜΙΚΤΗ της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
Κατάκτηση πρωταθλήματος ΝΕΩΝ με την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ

Παραλαμβάνει το μετάλλιο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ το 2013

Τον 15χρονο τερματοφύλακα Βαγγέλη Χρυσαϊδη ανακοίνωσε οτι απέκτησε ο Διγενής Λακκώματος απο την ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!!

Ο νεαρός τερματοφύλακας που για τους τοπικούς αθλητικούς παράγοντες της Χαλκιδικής ,θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο βάζει πολύ υψηλά τον πήχη των σημερινών απαιτήσεων και μόνο μέσα από τις σκέψεις που κάνει και την προπόνηση την ειδική που κάνει. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα και αρχηγού στις Μικτές της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ενώ το 2013 επιλέχθηκε ως καλύτερος μεταξύ πέντε νομών της Κεντρικής Μακεδονίας και συμμετείχε στην Προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος . Δεκαπέντε χρόνων σήμερα δεν το βάζει κάτω. Σκληρή προπόνηση πέρσι με τον Νίκο Γρηγοριάδη και φέτος με τον Βασίλη Μπούρκα προπονητές Τερματοφυλάκων αλλα και με τον Θανάση Δημόπουλο στην μικτή οπως  και τον Γιάννη Παπαποστόλου οπου κατέκτησε το 2013 το πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ με την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.
   Ο Βαγγέλης Χρυσαϊδης έπαιξε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ απο 5 χρονών και εχει πάρει ολα εκείνα τα εφόδια που θα τον κάνουν ενα τερματοφύλακα υψηλών προδιαγραφων για να κανει το αλμα για καριέρα  σε εθνικές κατηγορίες!!!!!