ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Ολοι οι διαιτητές της 27-28 Οκτ.12 στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής.





ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Σάββατο 27 Οκτ. 2012   Ώρα : 16:00
1 ΑΙΑΣ ΕΛΑΙΟΧΩΡΙΩΝ - Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ**  ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΟΚΤ. 12
2 ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΔΡΑΓΚΟΣ - ΚΑΒΑΚΙΔΟΥ - ΚΟΥΡΙΔΗΣ
3 ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΗΝ ΤETARTH 07 NOE. 12
4 ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ -Χ"ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
5 ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ
6 ΑΣΤΕΡΑΣ Β. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΠΑΣΑΛΗΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ
7 ΑΡΙΣ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΟΜΑΤΙΟΥ ΔΡΑΓΑΤΗΣ - ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ - ΑΓΑΠΙΔΗΣ
8 ΧΟΛΟΜΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ - ΕΛΠΙΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ - ΞΥΣΤΡΟΣ - ΑΛΒΑΝΟΣ
9 ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΠΑΠΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥ
10 ΑΕΤΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ ΓΟΥΜΑΤΙΑΝΟΣ - ΜΑΥΡΟΥΔΕΛΟΣ - ΜΑΚΡΑΚΗΣ
11 ΟΛΥΝΘΟΣ ΟΛΥΝΘΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ - ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ - ΣΟΚΟΛ
12 ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ ΠΑΥΛΟΥΔΗΣ - ΚΛΑΨΑΣ - ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ
Κυριακή 28 Οκτ. 2012   Ώρα : 15:00
13 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ - ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΜΑΛΑΝΔΡΗΣ
14 Ν. ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ν. ΠΛΑΓΙΩΝ - Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ- ΓΟΥΤΑΣ - ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
15 ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΔΡΑΓΑΤΗΣ - ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ - ΠΑΣΑΛΗΣ
16 ΧΟΛΟΜΩΝ Ρ.Π. - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
17 ΑΣΤΗΡ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΟΥ ΜΑΥΡΟΥΔΕΛΟΣ - ΓΟΥΜΑΤΙΑΝΟΣ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
18 Α.Ο. ΣΑΡΤΗΣ - ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΚΗΣ - ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ - ΠΟΝΤΙΚΕΡΗΣ
19 ΗΡΑΚΛΗΣ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ - Μ. ΑΛΕΞ. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΔΡΑΓΚΟΣ - ΑΛΒΑΝΟΣ - ΣΟΚΟΛ
20 ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ - Α.Σ. ΑΓΙΟΥ ΜΑΜΑ ΚΟΥΡΙΔΗΣ - ΠΑΥΛΟΥΔΗΣ - ΞΥΣΤΡΟΣ
21 ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΑΛΙΟΥΡΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - ΚΕΛΑΖΟΓΛΟΥ - ΚΑΒΑΚΙΔΟΥ
22 ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΚΑΛΥΒΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ - ΑΓΑΠΙΔΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: πρωτάθλημα Νέων.

ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοίνωσε το σχεδιασμό της αρμόδιας για θέματα υποδομών επιτροπής της, αναφορικά με τη συνέχιση και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Νέων :

Από την 1η φάση: που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη και υπολογίζεται να ολοκληρωθεί την 9η Δεκ 2012, θα προκριθούν στη 2η φάση οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου ( συνολικά 8 ομάδες ).

Στη 2η Φάση: θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες, χωρισμένες σε δυο ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Ημερομηνίες αγώνων : 23 και 30 Δεκ. 2012, 6, 13, 20 και 27 Ιανουαρίου 2013 ( 6 αγωνιστικές ). Θα προκριθούν στην 3η φάση οι δυο πρώτοι κάθε ομίλου, δηλαδή 4 ομάδες.

Στην 3η Φάση: θα συμμετέχουν 4 ομάδες. Μετά από κλήρωση, θα προκύψουν δυο ζευγάρια διπλών ημιτελικών ( εντός και εκτός ). Ημερομηνίες αγώνων : 10 και 17 Φεβ. 2013.

4η Φάση ( Τελικός ) : Μεταξύ των δυο ομάδων που θα προκριθούν από τη διαδικασία των ημιτελικών, σε ουδέτερο γήπεδο την 24η Φεβρουαρίου 2013.

* Οι ημερομηνίες των αγώνων αφορούν στον προγραμματισμό της επιτροπής και ενδέχεται να τροποποιηθούν μετά από απόφαση της επιτροπής, λόγω καιρικών φαινομένων ή άλλων έκτακτων γεγονότων. 
           
            Τα σωματεία καλούνται να ενημερώσουν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων αναφορικά με τις ημερομηνίες ( ιδιαίτερα αυτές ), αλλά και τον τρόπο συνέχισης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

Στους δυο ημιτελικούς και προκειμένου για την πρόκριση στον Τελικό, θα μετρήσει το σύνολο των τερμάτων που θα επιτύχει η κάθε ομάδα στους δυο ( εντός και εκτός έδρας ) αγώνες. Σε περίπτωση επίτευξης ίσου αριθμού τερμάτων από τις δυο ομάδες, ΔΕΝ θα μετρήσουν τα εκτός έδρας τέρματα, αλλά θα ισχύσει ( στον επαναληπτικό ημιτελικό ) η διαδικασία της ημίωρης ( 15’ και 15’ ) παράτασης και, αν χρειαστεί των πέναλτι.

Τα έξοδα διαιτησίας των δυο ημιτελικών και του Τελικού θα καλυφθούν από την Ένωση, ενώ στις ομάδες του Τελικού θα απονεμηθούν Κύπελλα και έπαθλα.


4ος Όμιλος ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΕΛΙΚΗ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣ/ΛΙΕΣ ΗΤΤΕΣ ΥΠΕΡ ΚΑΤΆ ΑΓΩΝΩΝ ΜΗΔ/ΜΩΝ ΒΑΘ/ΓΙΑ
1 ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ 2005 4 4 0 0 16 3 12 0 12
2 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 4 3 0 1 19 4 9 0 9
3 ΑΙΓΕΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 4 3 0 1 16 14 9 0 9
4 ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΦΛΟΓΗΤΩΝ 4 1 0 3 9 19 3 0 3
5 ΚΟΣΜΟΣ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 4 1 0 3 13 13 3 0 3
6 ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 4 0 0 4 3 23 0 0 0
ΣΥΝΟΛΟ : 24 12 0 12 76 76 36 0 36

Ε.Π.Ο.: Τι αναφέρουν τα σχέδια για την ενοποίηση Γ'-Δ' Εθνικής

Ε.Π.Ο.
    
        Η συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής Πρωταθλήματος επρόκειτο να φέρει τα... σπουδαία νέα στα σωματεία της Δ' Εθνικής. Οι προκηρύξεις που περιμένουν εναγωνίως οι άνθρωποι των ομάδων δεν συνετάχθησαν ούτε χθες, παρά το γεγονός ότι το πράγμα φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό. Στη συνάντηση που έγινε ανάμεσα στην τριμελή Επιτροπή (Μιχάλης Τζανόπουλος, Στέλιος Μπρατσόλης, Δημήτρης Κουτρουμάνος) και τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, παρουσιάστηκαν τα δύο πλάνα που έχουν σχεδιαστεί και αναφέρονται σε ενοποίηση της Γ' και της Δ' Εθνικής. Αμφότερα κάνουν λόγο για τη δημιουργία ενός πρωταθλήματος στη θέση της Γ' Εθνικής που θα αποτελείται από έξι ομίλους, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ο κάθε όμιλος θα περιέχει 16 ή 18 ομάδες. Ανάλογα με την απόφαση που θα ληφθεί, θα καθοριστεί και ο ακριβής αριθμός των ομάδων της Δ' Εθνικής που θα ανέβουν στη Γ' Εθνική και αυτών που θα οδηγηθούν στα τοπικά πρωταθλήματα!                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Σύμφωνα με τους δύο σχεδιασμούς, οι ομάδες που θα υποβιβαστούν από τη Δ' Εθνική θα είναι είτε 37 είτε 49! Αυτό σημαίνει ότι παραπάνω από τις μισές ομάδες κάθε ομίλου θα πάρουν θέση στην τρίτη εθνική ερασιτεχνική κατηγορία που θα δημιουργηθεί, της οποίας την εποπτεία θα έχει η ΕΠΟ. Μετά από συνεννοήσεις που θα υπάρξουν με τον πρόεδρο της Ένωσης Β'-Γ' Εθνικής, Σπύρο Καλογιάννη, θα ληφθεί η οριστική απόφαση για το πλάνο που θα τεθεί προς ψήφιση στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, που θα γίνει στις αρχές του Νοέμβρη. Οπερ μεθερμηνευόμενο εστί, τα σωματεία και οι άνθρωποι που τα υπηρετούν καλούνται να κάνουν λίγες μερικές ημέρες υπομονή για να μάθουν τον ακριβή αριθμό των ομάδων που θα... μοιραστούν σε Γ' Εθνική και τοπικές Ενώσεις.