ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Δέν το βάζουν κάτω!!!!!!! Νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ζητά η συντονιστική επιτροπή της Γ' Εθνικής για το θέμα της αναδιάρθρωσης.


Επιστολή στον Ανδριανό και νέα συνάντηση!!!!

cfoot2
Νέα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ζητά η συντονιστική επιτροπή της Γ' Εθνικής για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Η Συντονιστικη Επιτροπη των ομαδων της Γ' Εθνικης απεστειλε σημερα το πρωι επιστολη στον Υφυπουργο Αθλητισμου κ. Ανδριανο με την οποια ζηταει εκ νεου συναντηση μαζι του, προκειμενου να αποσαφηνιστει η σταση της Πολιτειας σχετικα με το αιτημα των ομαδων για παγωμα της αναδιαρθρωσης. Η αγωνια των συλλογων εχει φτασει στο κατακορυφο και πλεον περιθωρια δεν υπαρχουν για κωλυσιεργιες...
H επιστολή αναφέρει:

ΑΘΗΝΑ 11/6/2014
ΠΡΟΣ: ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟ
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Αφού σας συγχαρούμε για την παραμονή σας στην θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, θα επιθυμούσαμε μια εκ νέου συνάντηση μαζί σας για το θέμα της αναδιάρθρωσης της Γ' Εθνικής. Και οι 36 ομάδες ανά το πανελλήνιο που στηρίζουν το συγκεκριμένο αίτημα, καθημερινά μας το ζητούν επιτακτικά έχοντας αγωνία και μαζί πολλές ελπίδες για το μέλλον τους. Όταν ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, μιλάει συνεχώς για ανάκαμψη και για το τέλος των μνημονίων, είναι εντελώς άδικο στο ποδόσφαιρο να εφαρμόζεται νέο μνημόνιο, που το οδηγεί σε αφανισμό και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ερασιτεχνικό. Ο καθένας καταλαβαίνει τι σημαίνει αφανισμός του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον στην συνάντηση μας θα σας προσκομίσουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν τα προαναφερόμενα που τεκμηριώνουν τις απόψεις μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ)
ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ)
ΓΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ)
ΜΑΔΑΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ: ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΝΑΟΥΣΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ, ΡΟΥΒΑΣ, ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ, ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ, ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ, ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ, ΚΑΣΤΩΡ, ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ, ΠΕΥΚΗ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ, ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ, ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ, ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ, ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ, ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ.

Οι τρεις ποδοσφαιρικές καινοτομίες στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!!!!



Οι περισσότεροι φίλαθλοι θα δουν στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο τρεις εικόνες που θα τους παραξενέψουν. Στα γήπεδα της Βραζιλίας, η ΦΙΦΑ αποφάσισε να προχωρήσει στην εφαρμογή ...
τριών καινοτόμων πρακτικών με σκοπό να βοηθήσει είτε το παιχνίδι είτε τους ποδοσφαιριστές.

Αν είναι για το καλό του αθλήματος, θα το διαπιστώσουμε στην πράξη. Ας δούμε αναλυτικά τι θα εφαρμοστεί από τη σέντρα του Βραζιλία-Κροατία και θα ισχύει για ένα μήνα…

Τεχνολογία γραμμής τέρματος:

Η τεχνολογία εισχωρεί για τα καλά στα λημέρια της «στρογγυλής θεάς» και θέλει να βάλει ένα τέλος στις αμφισβητούμενες φάσεις για το αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή ή όχι. Πλέον, ο διαιτητής θα φοράει ένα ειδικό ρολόι που θα του δείχνει αν η μπάλα έχει μπει γκολ! Η εφαρμογή ονομάζεται «Τεχνολογία γραμμής τέρματος» («Goal line technology») και η πληροφορία θα βγαίνει από την εικόνα που θα στέλνουν οι 14 κάμερες Hawk-Eye που θα βρίσκονται περιμετρικά στο γήπεδο με φόκους στην κάθε εστία. Η συγκεκριμένη τακτική εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στο τένις.

Σπρέι:

Μια από τις πιο κλασικές εικόνες σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου είναι η… μανούρα που δημιουργείται σε μια επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ. Οι αμυνόμενοι θέλουν να «κλέψουν» και πάνε το τοίχος όσο πιο μπροστά μπορούν και ο ποδοσφαιριστής που θα χτυπήσει το φάουλ επιδιώκει να βάλει την μπάλα κάποια εκατοστά παρακάτω. Πλέον, οι διαιτητές θα έχουν ένα σπρέι αφρού και με αυτό θα «μαρκάρουν» το χώρο του τείχους αλλά και πού ακριβώς θα πρέπει να τοποθετηθεί η μπάλα. Ο αφρός θα εξατμίζεται μετά από περίπου ένα λεπτό και έτσι δε θα μένουν σημάδια στον αγωνιστικό χώρο.
Τάιμ άουτ:

Εκτός από τη τεχνολογία, τώρα εισχωρεί για τα καλά και τακτική… μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες και να δροσιστούν. Ακούγεται λογικό όταν τα παιχνίδια θα γίνονται σε αρκετούς βαθμούς Κελσίου (μπορεί να πιάσουν και 35άρια) και οι περισσότεροι αθλητές δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες καταστάσεις. Αυτή τη βοήθεια καλείται να δίνει το τάιμ άουτ.
 

Αυτές είναι οι ομάδες της F00TBALL LEEAGUE για την περίοδο 2014-15


Με τα τωρινά δεδομένα, το πρωτάθλημα της FOOTBALL LEEAGUE της επόμενης σεζόν θα διεξαχθεί με δύο ομίλους από 14 ομάδες,που θα χωριστούν βάσει γεωγραφικών κριτηρίων (Βόρειο και Νότιο όμιλο). Την άνοδο στην Superleague θα πάρουν συνολικά δύο ομάδες, χωρίς ακόμα να έχει αποφασιστεί η ακριβής διαδικασία μέσω της οποίας θα βγουν τα δύο εισιτήρια.
Πιθανότατα μέσω πλέι οφ στα οποία θα συμμετέχουν τρεις ή τέσσερις πρώτοι από κάθε όμιλο. Στον αντίποδα θα υποβιβαστούν στο τέλος οι 7 τελευταίες ομάδες κάθε ομίλου. Μόλις γίνουν επίσημα γνωστές όλες οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα συγκροτηθούν επίσημα οι δύο όμιλοι και οι ομάδες του νέου πρωταθλήματος της Football League.
Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αλλάξει όμιλο και από το νότιο που συμμετείχε φέτος, θα πάει στο γνωστό του βόρειο όμιλο.
 
Αναλυτικά οι μέχρι τώρα ομάδες που θα χωριστούν σε 2 ομίλους από 14 ομάδεςQ
 
1) ΑΕΛ (Βόρειος όμιλος)
2) Αγροτικός Αστέρας (Βόρειος όμιλος)
3) Αιγινιακός (Βόρειος όμιλος)
4) Αναγέννηση Καρδίτσας (Βόρειος όμιλος)
5) Απόλλων Καλαμαριάς (Βόρειος όμιλος)
6) Άρης (Βόρειος όμιλος)
7) Δόξα Δράμας (Βόρειος όμιλος)
8) Εθνικός Γαζώρου (Βόρειος όμιλος)
9) Φωκικός (Βόρειος όμιλος)
10) Ηρακλής (Βόρειος όμιλος)
11) Λαμία (Βόρειος όμιλος)
12) Ολυμπιακός Βόλου (Βόρειος όμιλος)
13) Πιερικός (Βόρειος όμιλος)
14) Τύρναβος (Βόρειος όμιλος)
————————————————-
15) ΑΕΚ (Νότιος όμιλος)
16) Α.Ο. Χανίων (Νότιος όμιλος)
17) Απόλλων Σμύρνης (Νότιος όμιλος)
18) Αχαρναϊκός (Νότιος όμιλος)
19) Επισκοπή (Νότιος όμιλος)
20) Ερμιονίδα (Νότιος όμιλος)
21) Ηρακλής Ψαχνών (Νότιος όμιλος)
22) Καλλιθέα (Νότιος όμιλος)
23) Παναιγιάλειος (Νότιος όμιλος)
24) Παναχαϊκή (Νότιος όμιλος)
25) Πανηλειακός (Νότιος όμιλος)
26) Τράχωνες (Νότιος όμιλος)
27) Ζάκυνθος (Νότιος Όμιλος)
28) Φωστήρας (Νότιος όμιλος)


*Φυσικά σε όλα αυτά δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκ νέου αλλαγές, με τυχόν αποχωρήσεις ομάδων