ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Με 17 μετάλλια επέστρεψαν στο Λάκκωμα οι αθλητές του Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ

H ΟΜΑΔΑ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014 διεξήχθη το κύπελλο καράτε έγχρωμων και μαύρων ζωνών Κεντρικής και Βορείου Ελλάδος "Τσαμουρίδου Αντωνία" στο Μακροχώρι Ημαθίας. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, 30 σύλλογοι με πάνω από 450 αθλητές τιμώντας την μνήμη της αδικοχαμένης νεαρής αθλήτριας δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό.
Ο Α.Σ. ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ συμμετείχε με 23 αθλητές-αθλήτριες υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου, κατακτώντας 2 χρυσά , 5 ασημένια και 10 χάλκινα μετάλλια.

Ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης της FOUTBALL LEAGUE σφυρίζει στον Ακροπόταμο τον Διγενή Λακκώματος. Ολοι οι διαιτητές του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης

 Ανακοινώθηκαν  από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές και οι βοηθοί της 19ης αγωνιστικής του  πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής του Σαββάτου 2 Μαρτ. 2014. Τόν αγώνα του 1ου ομίλου μεταξύ του ΑΡΗ  ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ και του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης απο την ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Ο παραπάνω 34χρονος ρέφερι απο τα Σέρβια της Κοζάνης είναι από τους διαιτητές που τα τελευταία χρόνια έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις αφού σφυρίζει αγώνες της FOUTBALL LEAGUE,  ενω η ΚΕΔ/ΕΠΟ  τον εμπιστευεται και τον εχει εντάξει στους υποψήφιους για ανοδο στην SUPER LEAGUE!!!!! Μάλιστα φέτος τον εχει ορίσει και σαν τέταρτο σε αρκετά παιχνίδια  της SUPER LEAGUE ".  Βοηθούς θα εχει τους Χρήστο  Καράμπουλα και Γιώργο Θεοδώρου  απο την ΠΙΕΡΙΑ ενω παρατηρητής διαιτησίας θα ειναι ο πρώην διατητής Α΄ Εθνικής Μανώλης Τάπατζας  απο την Κομοτηνή.
Αναλυτικά (19η αγων.) Σάββατο 2 Μαρτ. 14:

 Αρης Ακροποτάμου-Διγενής Λακκώματος:
Κοεμτζίδης, Καράμπουλας, Θεοδώρου (Πιερίας)


ΠΑΟ Κοσμίου-Πανσερραϊκός:
Σέζος, Ναλμπάντης, Πεντζερέτζης (Κιλκίς)


Εβρος Σουφλίου-Αγροτικός Αστέρας:
Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Δηλγεράκης, Χατζηνάκος (Δράμας)


Εθνικός Αγιονερίου-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος:
Γρατσάνης, Νταλούκας, Τζάνης (Τρικάλων)


Ηρακλής Αμπελοκήπων-Κιλκισιακός:
Μαστροδήμος, Γκαρέλης, Καρακώστας (Λάρισας)


Ορφέας Ελευθερούπολης-Εθνικός Σιδηροκάστρου:
Κυριαζίδης, Βασιλόπουλος (Εβρου), Μανάκης (Θράκης)


Δόξα Πετρούσας-Νέστος Χρυσούπολης:
Καραντώνης, Κελεσίδης, Παπαδάκης (Ημαθίας)


Μουδανιά-Μακεδονικός:
Μπουρμασόπουλος, Νατσιούλας, Αναστασίου (Λάρισας)