ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ανανέωσαν στον Διγενή Λακκώματος και οι Παύλος Τσουτσούδης και Κώστας Ντάσι!!!!!!!



      
  Την ώρα που ο προπονητής του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  Νίκος Πασιαλής αρχισε ήδη απο χτές να χτίζει στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος" την νέα ιστορική ομάδα της Χαλκιδικής, και την ώρα που ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη  απο την διοίκηση του Παναγιώτη Ορτουλίδη-με ονόματα όπως αυτό του 20χρονου διεθνή μέσου Δημήτρη Γκιάλη -ανακοίνωσε πριν απο λίγο και την ανανέωση της συνεργασίας της για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-16 και με τους ποδοσφαιριστές Παυλο Τσουτσούδη και Κώστα Ντάσι που ηταν βασικά στελέχη της ομάδας απο την περσινή χρόνια και εδειξαν με την αποδοσή τους οτι το μέλλον τους ανήκει για να ανέβουν ψηλότερα γιατι το αξίζουν!!!!
          Ο Παυλος Τσουτσούδης ειναι 20 χρονών Δεξί αριστερό μπακ χαφ και επαιξε ποδόσφαιρο σε Κριθιά,  Ολυμπιακό Κυμινων Δ΄ εθνική, Εθνικό Νέου Αγιονεριου δυο χρονιές μια Δ΄ και μια Γ΄ εθνική.. και Οδυσσέα Κορδελιού Γ΄  Εθνική.
          Ο Κώστας Ντάσι ειναι 18 χρονών μεσοεπιθετικός και πέρσι με την φανέλλα του Διγενή βγήκε δευτερος σκόρερ της ομάδας με 8 γκόλ,  αποκτήθηκε απο τον Θερμαϊκό Πορταριάς.