ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Διγενής Λακκώματος: Φιλικό "τεστ" σήμερα Τρίτη 4/9 με ΠΑΟΚ Κ-20

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ
 ΠΑΟΚ
Το δεύτερο (μετά το 5-2 επι της Νίκης Μεσημερίου) και πιο δυνατό φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας του θα δώσει την  Τρίτη (4 Σεπ.) ο Διγενής Λακκώματος, που αντιμετωπίζει την ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» στο Λάκκωμα.
Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18:00, με τον τεχνικό της Χαλκιδικιώτικης ομάδας Στέφανο Μπορμπόκη, να έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να «τεστάρει» τους παίκτες του απέναντι σε έναν αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο και να βγάλει χρήσιμα συμπαράσματα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος

Πέρασε με (0-2) στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Διγενής Λακκώματος!!!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
        Πήρε αυτό που ήθελε ο Διγενής Λακκώματος στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Τορωναίο Αφύτου. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καλιθέας, που εμπόδιζε τις κινήσεις όλων των ποδοσφαιριστών. Οι φιλοξενούμενοι του Στέφανου Μπορμπόκη είχαν την την πρωτοβουλία των κινήσεων, τις περισσότερες ευκαιρίες και επικράτησαν δίκαια, απέναντι στον Τορωναίο του Γιάννη Παπαβασιλείου, που έδειξε μαχητικό πνεύμα. Ο Διγενής χρησιμοποίησε συνολικά 8 μικρούς στη συνθεσή του.
           Στο 20΄δυνατό σουτ του Ηρακλη Γεωργιάδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι στην συνέχεια η μπάλα βρήκε στην πλάτη του τερματοφύλακα Μπόσκου της Αφύτου και κατέληξε κόρνερ!!!!!
           Στο 43΄ μετά απο σέντρα του Τέο Χατζηαναγνώστου, ο Γιάννης Παπαποστόλου με "καρφωτή" κεφαλιάανοιξε το σκόρ.
           Στό 53΄μετά απο σέντρα του Παπαποστόλου ο Τάσος Δούμας σημειώνει κανονικό γκόλ, το οποίο όμως ακυρώθηκε κακώς απο τον επόπτη Ποντικέρη ως οφσάιντ!!!!!!
           Τέλος στο 86΄ ο Παπαποστόλου γύρισε την μπάλα και με προβολή  ο Χρήστος Στασινόπουλος σημείωσε το τελικό (0-2) και ετσι ο Διγενής πέρασε  στην επόμενη φάση του κυπέλλου οπου θα αντιμετωπισει το ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠ. ώρα:17:00 τον Διαγόρα Ν. Πλαγίων στο γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ".

            Αρκετά καλή ηταν η διαιτησία του Δράγκου (Διαμαντή -Ποντικέρη)
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ:(Γιάννης Παπαβασιλείου). Μπόσκος, Καρασαϊας,(46΄Δημουλάς), Μπαλιού, Σκέντος, Λογγινίδης, Παπαχριστοδούλου, Μούκα, Παπαδημητρίου, Ζησόπουλος(56΄Καραγιαννιός), Σιούζος, Μπαντέα(68΄Αντωνιάδης.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ:(Στέφανος Μπορμπόκης). Ταχματζίδης, Φοιτάς, Γεωργιάδης, Γερομανώλης, Πασούδης, Χατζηαναγνώστου(76΄Σαρβανίδης), Κωστικίδης (65΄Μανώλη), Τσερκέζης (71΄Χρισοχοϊδης), Στασινόπουλος, Δούμας, Παπαποστόλου.