ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Δεύτερο πολύ δυνατό φιλικό τέστ του Διγενή Λακκώματος με τον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ την Τετάρτη 19 Αυγ. και ωρα: 18:00 στο γήπεδο "Αβραάμ Παπαδόπουλος".

                             ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

                    ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΥΓ. 2015 ωρα:18:00


               Γήπεδο "ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

 
             ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ VS ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

      

                    
Η Φωτό Μου

Ακαδημίες Διγενή Λακκώματος: Συνάντηση - Ενημέρωση την Τετάρτη 19 Αυγ. και ωρα 19:30




         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΔΙΓΕΝΗ

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι γονείς σε ενημερωτική συνάντηση για τις ακαδημίες παρουσία του νέου Τεχνικού Διευθυντή και προπονητή UEFA Α΄ κ Μπάμπη Μαυρίδη και της Διοίκησης του Διγενή την ΤΕΤΑΡΤΗ 19 Αυγούστου και ώρα 19.30 στις εγκαταστάσεις του γηπέδου «Αβραάμ Παπαδόπουλος» στο Λάκκωμα Χαλκιδικής.



Αποτέλεσμα εικόνας για μπαμπης μαυριδης  ηρακλη

   ΜΠΑΜΠΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ:

     Νέο Τεχνικό Διευθυντή εχει απο σήμερα στις Ακαδημίες του ο Διγενής Λακκώματος. Ενα όνομα που ειναι συνυφασμένο με μεγάλες επιτυχίες στην εκγύμναση και ανάδειξη ποδοσφαιριστών που κοσμούν τις Εθνικές ομάδες και συλλόγους ολων των εθνικών κατηγοριών. Ο λόγος για τον 43χρονο Μπάμπη Μαυρίδη που εχει δουλέψει σε μεγάλες ΠΑΕ οπως του ΗΡΑΚΛΗ της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και του ΑΡΗ.
      Ο Μπάμπης Μαυρίδης ειναι γυμναστής, έπαιξε ποδόσφαιρο στον ΗΡΑΚΛΗ στον ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ στην ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ και στην ΤΡΙΓΛΙΑ. Σαν γυμναστής - προπονητής ξεκίνησε απο την ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ στην συνέχεια πηγε στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ οπου ηταν προπονητης στην Κ-17 και στην Κ-20 για 4 χρονια και γυμναστής στην ΠΡΩΤΗ ομάδα του Ηρακλή με Κωφίδη και Παράσχο. Δούλεψε επίσης στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και στον ΑΡΗ με τον Νίκο Πασιαλή αλλα και στην Πρώτη ομάδα του ΑΡΗ. Την φετινή χρονιά ηταν Τεχνικός Διευθυντης στον Κεραυνό ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΊΟΥ οπου εφτασε στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική.
     Η διοίκηση του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ δίνει μεγάλη έμφαση στιν λειτουργία των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ του συλλόγου με την πρόσληψη του καταξιωμένου προπονητή- γυμναστή Μπάμπη Μαυρίδη για τεχνικό διευθυντή και βοηθό στον Νίκο Πασιαλή με μοναδικό στοχο την αναδειξη ταλέντων.
    Ηδη ξεκίνησαν οι εγγραφές σε ολα τα τμήματα των ακαδημιών του Διγενή και για πληροφορίες - εγγραφές μπορουν οι γονεις να επικοινωνουν στο τηλεφ. με τους:
ΜΠΑΜΠΗ ΜΑΥΡΙΔΗ: τηλ. 6944 573533 και


ΛΕΝΑ  ΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ: τηλ.6970 458321