ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝ. ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ, Ο Σ. ΜΠΟΡΜΠΟΚΗΣ ΚΑΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!!!


Θα χαθεί η "μπάλα" στο Minimal!!!

 
Θέμα: Βραδιά «ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».
                                               ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Με την ευκαιρία της λήξης των πρωταθλημάτων το καφέ Μinimal στην Θέρμη, όπως και πέρσι θα διοργανώσει την Τετάρτη 6 Ιουνίου την βραδιά του "ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου". Μια βραδιά αφιερωμένη στις ομάδες που αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες, σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο και το τιμούν με την εν γένει συμπεριφορά τους μέσα σε αυτό, σε ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν την σαιζόν που μας πέρασε. Το καφέ Minimal αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει σαν στόχο να γίνει η βραδιά αυτή θεσμός και να γίνει αφετηρία και "φάρος" για την αναγνώριση ανθρώπων και σωματείων που ξεχωρίζουν!!! Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις:
α) Στις πρωταθλήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών.
1.Ηρακλής Αμπελοκήπων 2.Εθνικός Μαλγάρων 3.Διγενής Μονολόφου 4.Αστέρας Ραιδεστού 5.Μαραθώνας 6.ΑΠΕΛ 7.ΠΑΟΚ Κυμίνων Μαλγάρων 8.Ρουβίκωνας 9.Χελιδόνια 10.ΑΟ Καρδίας 11.Κεραυνός Ωραιοκάστρου 12.ΑΕ Πολυδενδρίου 13.Αξιός Ανατολικού 14.ΑΕ Νεάπολης Αστραπή 15.Αριστοτέλης 16.Βρασίδας Βρασνών.  
β) Στον Οδυσσέα Κορδελιού (πρωταθλητής Δ΄εθν.)και Διγεννή Λακκώματος(κυπελλούχος και καλύτερη νεοφώτιστη ομάδα σε όλη την Δ΄εθνική).
γ) Σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε επαγγελματικούς συλλόγους και τώρα αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα η είναι προπονητές:
Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης,Στέφανος Μπορμπόκης,Κώστας Κορμαρής,Γιάννης Καρατζιώτης,Βασίλης Καστανιώτης,Στέλιος Τσιαντούλης,Γιάννης Παπαποστόλου,Μίμης Μπενίσκος. δ)
Στους πρώτους σκόρερ της Α1 κατηγορίας και Α΄κατηγορίας Ιορδανόπουλος-Παντελιάδης.
ε) Στον κυπελλούχο ΕΠΣΜ Ολυμπιακό Κυμίνων και τον φιναλίστ Απόλλων Κ.Σχολαρίου.Στ)
Στον διαιτητή Γιάννη Χανίδη


Η εκδήλωση θα είναι εμπλουτισμένη με πολλά χάπενινγκ και  πολλές άλλες εκπλήξεις!!! Στον πρώτο σκόρερ θα δοθεί δώρο ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια που είναι προσφορά της εταιρείας Lotto!!!
                                                                                                                                          Θ.Ε.