ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Αδικος αποκλεισμός του Διγενή απο τον Ατρόμητο Αχαίας (0-1) με νέα "Μαγική εικόνα"

 
 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ (0-1)

Στους «4» του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής θα βρεθεί ο Ατρόμητος Αχαΐας, καθώς πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στον εκτός έδρας προημιτελικό με τον Διγενή Λακκώματος σε ενα αγώνα επανάληψη "καρμπόν" μαγικής εικόνας οπως με τον Αγροτικό Αστέρα.
Οι Πατρινοί αποδείχτηκαν τυχεροί, καθώς πήραν την πρόκριση παρότι ο Διγενής Λακκώματος εχανε την μια ευκαιρία πίσω απο την αλλη!!!!, ενώ οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 14ο λεπτό, όταν από μπαλιά του Βαβάτσικου ο Γιώργος Γραμματικόπουλος βρέθηκε... φάτσα με την αντίπαλη εστία και με πλασέ έκανε το 0-1.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τζουραμάνη σε καμία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.
 11¨ δυνατό σούτ του Δραγανίδη σε κόρνερ ο Τζουραμάνης
 18΄ σέντρα Στασινόπουλου καρφωτή κεφαλιά Παπαποστόλου λίγο αουτ
22΄ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!!!διπλή ευκαιρία για το Λάκκωμα μόνος ο Ππαποστόλου πλασάρει αποκρούει με υπερένταση ο Τζουραμάνης η μπάλα κολάει στην γραμμή  νεο σουτ του Μιχάλη κολάει και πάλι στην γραμμή και απομακρύνει ο Μαντάς.
35΄ δυνατό σούτ του Μιχάλη με διπλή προσπάθεια αποκρούει ο Τζουραμάνης
50΄ σουτ Παπαποστόλου  και πάλι ο Τζουραμάνης λεει οχι
55΄φάουλ Μιχάλη λίγο αουτ
58΄ Κεραυνός Δραγανίδη ξυστά αουτ απο το δεξί κάθετο δοκάρι
66΄ Γεωργιάδης σέντρα κεφαλιά Μιχάλη λίγο αουτ
69΄ Δυνατό σούτ Δραγανίδη λίγο αουτ!!!!
Και ενώ πίεζε ο Διγενής στο 75’, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στην δευτερη αντεπίθεση τους έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως ο Γκάτσης ανατράπηκε λίγο πριν μπει στην περιοχή του Μπαντή από τον Λαμπερνάκη, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Με 10 παίκτες, όμως, έμειναν και οι Αχαιοί στη συγκεκριμένη φάση, καθώς ο Νίκος Γραμματικόπουλος διαμαρτυρήθηκε χωρίς προφανή λόγο στον διαιτητή και δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
ΔΟΚΑΡΙ:Η εξέλιξη αυτή, όμως, δεν επέφερε κάποια αλλαγή  αφου το Λάκκωμα  πίεζε και είχε μάλιστα σουτ του Στασινόπουλου στην συμβολή των δοκαριών του Τζουραμάνη στο 79΄

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Αρκετά καλός ο Φωτιάδης απο την Καστοριά

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Κοσμίν Μπαρκαουάν): Μαντής, Λαμπερνάκης, Σπανός (46’ Λιόλιος), Τουλκερίδης, Σαραγιώτης, Γεωργιάδης (70’ Αθανασιάδης), Βιτλής, Δραγανίδης, Στασινόπουλος (82’ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ (Θοδωρής Πατρώνης): Τζουραμάνης, Μαντάς (43’ λ.τρ. Ν. Γραμματικόπουλος), Ζέλιος, Αθανασίου, Νικολόπουλος, Σαμπανέι, Θωνιάτης, Ντόμας, Γ. Γραμματικόπουλος (53’ λ.τρ. Τρίγκας), Γκάτσης (87’ λ.τρ. Χ. Βέρρας), Βαβάτσικος.