ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ

Δηλώσεις Α.Παπαδόπουλου στην Συνέντευξη Τύπου

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε ο διεθνής Χαλκιδικιώτης ποδοσφαιριστής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την ΜΕΤΑΛΙΣΤ.

Υπάρχει η άποψη ότι η ρεβάνς είναι δυσκολότερη από το πρώτο παιχνίδι, αν δούμε τα αποτελέσματα που έχει φέρει η Μέταλιστ στα εκτός έδρας;
Σίγουρα θα είναι δύσκολο ματς, η ομάδα της Μέταλιστ είναι γνωστή για τα επιθετικά της χαρίσματα και κυρίως στα παιχνίδια που έχει δώσει μακριά από την έδρα της. Εχει κερδίσει πολλά ματς και έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή του αγώνα, να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε όλα τα ματς και σίγουρα να πάρουμε την πρόκριση που θέλουμε όλοι μας.

Πόσες ομοιότητες έχει το αυριανό παιχνίδι με αυτό της ρεβάνς με την Ρούμπιν;
Θεωρώ ότι είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο ματς παίξαμε και οι δύο σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το αυριανό θα είναι τελείως διαφορετικό ματς, απομένουν 90 λεπτά για να δούμε ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση. Από την πλευρά μας, πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς, να επιβάλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο λεπτό και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που έχουμε μάθει τόσο καιρό.

Συνήθως τη δόξα την παίρνουν οι επιθετικοί. Τώρα την παίρνουν οι αμυντικοί. Μπορεί να επεκτείνει ο Ολυμπιακός αυτό το σερί του μηδέν παθητικού;
Είναι πολύ σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ στα τελευταία παιχνίδια, σίγουρα αυτό δεν αφορά μόνο εμένα, αλλά όλους τους ποδοσφαιριστές. Όλοι αμυνόμαστε και όλοι κάνουμε επίθεση. Αυτό είναι σημαντικό για να έχουμε ισορροπία σε όλες τις γραμμές. Σίγουρα αν δεν δεχτούμε γκολ, θα πάρουμε την πρόκριση. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να πετύχουμε γκολ και θέλει προσοχή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Σας απασχολεί κάτι από τη Μέταλιστ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ή η πρόκριση θα εξαρτηθεί καθαρά από τον Ολυμπιακό;
Η Μέταλιστ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά εμείς πρέπει να παρουσιάσουμε το σύνολο που παρουσιάζουμε τον τελευταίο καιρό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να δημιουργήσουμε τις φάσεις που κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια και φυσικά να πάρουμε την πρόκριση.

Στην άκρη του μυαλού σας υπάρχει η σκέψη να φτάσει ο Ολυμπιακός όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ.
Είναι τεράστια ευκαιρία για όλους μας εδώ που φτάσαμε. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει όμως τίποτα. Απομένει ακόμα ένα ματς αύριο. Θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, να μην αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα και εφόσον πάρουμε την πρόκριση, μπορούμε να σκεφτούμε παρακάτω. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα όμως και το επαναλαμβάνω. Και αναφέρομαι γενικότερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είμαστε σε ένα καλό σημείο, η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό πρέπει να το συνεχίσουμε μέχρι τέλους.

Πόσο επικίνδυνος είναι ο Τάισον ως επιθετικός και πώς ετοιμάζεσαι να τον αντιμετωπίσεις;
Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ταχύτατος και με καλή τεχνική. Το έχει δείξει και στο πρώτο ματς και σε όσα παιχνίδια τον είδαμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να γίνει συνολική προσπάθεια και όχι μόνο από εμένα. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε έναν παίκτη. Η Μέταλιστ διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και ο Τάισον σίγουρα είναι ένας από αυτούς.

Χθες ο συμπαίκτης σου Βασίλης Τοροσίδης είπε ότι ο Ολυμπιακός άλλαξε νοοτροπία στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το ασπάζεσαι; Κι αν ναι, τι ακριβώς έχει αλλάξει;
Εχουν γίνει κάποια βήματα προόδου. Νομίζω ότι η φιλοσοφία του προπονητή αρμόζει σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Να παίζει δημιουργικό ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Σε όλα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, άσχετα αν δεν πήρε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε κάποια παιχνίδια όπως με τη Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι και στο Λονδίνο με την Άρσεναλ. Με όποιον παίζουμε αντίπαλο, παίζουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο και το οποίο θα το ευχαριστιέται ο κόσμος. Και στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη αυτό κάνουμε. Όπως είπα και πριν, άλλοτε τα παίρναμε τα αποτελέσματα, άλλοτε όχι. Ο στόχος είναι συγκεκριμένος: Να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να παίζει ένα ποδόσφαιρο όπως αρμόζει στις ευρωπαϊκές ομάδες.

Αύριο παίζετε με τη Μέταλιστ, την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό. Πόσο εύκολο για εσάς να μείνετε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ματς; Και πόσο εύκολο να κρατήσετε τις δυνάμεις σας για να πετύχετε τους στόχους σας και την Κυριακή;
Θα συμφωνήσω ότι είναι δύο σημαντικά παιχνίδια. Ένα από τα θετικά πράγματα που έχουμε δείξει είναι ότι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Ξεχωρίζουμε τα ματς της Ευρώπης με αυτά της Ελλάδας. Είναι δύο εντελώς ξεχωριστά παιχνίδια και αυτή τη στιγμή δεν κοιτάμε καθόλου το ματς με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Μέταλιστ.

Στις 13 Μαϊου ξεκινούν τα μπαράζ για την άνοδο στην Δ΄Εθνική.

Ενα... βήμα παρακάτω προχώρησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής τον σχεδιασμό για τους αγώνες μπαράζ μέσω ομίλων, που θα οδηγήσουν στην άνοδο από τα τοπικά πρωταθλήματα συνολικά 28 ομάδες. Τα μέλη της Επιτροπής όρισαν ως ημερομηνία έναρξης των μπαράζ τις 13 Μαϊου (Κυριακή) και, πλέον, απομένει η επίσημη επικύρωση από την ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο που θα γίνει πριν το Πάσχα, δηλαδή λίγο πριν τα μέσα του Απρίλη. Οι έξι αγωνιστικές των 14 ομίλων θα γίνονται Κυριακή και Τετάρτη, γεγονός που σημαίνει ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 30 Μαϊου, ημέρα Τετάρτη.                                                                                                                                                                  Από εκεί και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα στις 18 Απριλίου θα γίνει η κλήρωση για τον καταρτισμό των αγωνιστικών στους 14 ομίλου, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα αναμένεται να έχει κοινοποιηθεί η προκήρυξη των κανονισμών που θα διέπουν τους αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα λάβει μία ειδική κλήρωση που θα αφορά τους ομίλους 2, 3 και τις δύο ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας που θα πάρουν θέση σε αυτούς.

ΠΑΛΙ ΤΕΛΙΚΟ ΤΑ ΚΥΜΙΝΑ!!!


Ολυμπιακός Κυμίνων: Πανηγυρίζει την πρόκριση!!!!!

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό Κυμίνων στην σημερινή ρεβάνς κόντρα στον Μακεδονικό Λητής για να «σφραγίσει» την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΜ. Το συγκρότημα του Νίκου Παπανώτα, που στο περσινό τελικό έφτασε μέχρι την πηγή και δεν ήπιε νερό, πλέον είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, απέναντι στον Απόλλων Κάτω Σχολαρίου. 

ΣΟΚ!!!!!!!! Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!!!!!!


Εκτός τελικού ο Οδυσσέας Κορδελιού!!!!!!!!!

Αποκλεισμός «σοκ» για τον Οδυσσέα Κορδελιού από τον φετινό τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΜ. Η ομάδα του Κορδελιού μετά την εκτός έδρας ήττα στο Κ.Σχολάρι με 1-0 στον πρώτο αγώνα, στην σημερινή ρεβάνς στην έδρα της αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, πραγματοποιώντας ακόμη μια κακή εμφάνιση. Ο κάτοχος του τροπαίου, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Κ. Σχολαρίου, που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΜ!!!!!!!!.