ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ!!!!!!!

Μια γκολάρα για τον Αβραάμ! (photo)

Οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν το γκολ στον Αβραάμ Παπαδόπουλο πανηγυρίζοντας με τη φανέλα του!!!
Το γκολ απέναντι στη Ρωσία ήταν τόσο σπουδαίο, όσο και ο πανηγυρισμός που ακολούθησε!
Οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές, μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Γιώργο Καραγκούνη, πήραν τη φανέλα του μεγάλου άτυχου της Εθνικής μας, του Αβραάμ Παπαδόπουλου, και πανηγύρισαν με αυτή στον αγωνιστικό χώρο.
Αμέσως μόλις ο έμπειρος χαφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, οι παίκτες μας είχαν φυλάξει τη φανέλα του Αβραάμ, την πέρασαν στο γήπεδο, και κρατώντας την, πανηγύρισαν το σπουδαίο γκολ, που μας στέλνει στα προημιτελικά της διοργάνωσης!
Δείτε τo!:

Δεν ξέχασαν τον Αβραάμ, του αφιέρωσαν το γκολ

Μπορεί το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Ρωσία να πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ανθρώπους της Εθνικής, ωστόσο κανείς τους δεν ξέχασε τον μεγάλο άτυχο, Αβραάμ Παπαδόπουλο!
Το «γαλανόλευκο» αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει αποδείξει πως πάνω από όλα είναι μια οικογένεια, ενώ και οι ίδιοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος είχαν δηλώσει πως στη συνέχεια του τουρνουά θα παίξουν και για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα με την Πολωνία και αποχώρησε από την αποστολή.
Λίγα δευτερόλεπτα έτσι μετά το γκολ, ο αρχηγός της Ελλάδας και του Παναθηναϊκού, κατευθύνθηκε προς τον πάγκο, όπου μαζί με τους συμπαίκτες του, πήραν μια φανέλα του Αβραάμ Παπαδόπουλου, υψώνοντάς την στον αέρα! Αυτή είναι η Ελλάδα!


ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ!!!!! 1-0 ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ!!!!

ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Έτσι... αγαπάνε αυτοί που σας «χρωστάνε»!


Φωτογραφία
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Τα παλικάρια του Σάντος έκαναν αυτό που έμοιαζε ακατόρθωτο! Νίκησαν κόντρα σε όλους και σε όλα την Ρωσία 1-0 και πάνε προημιτελικά! Ολοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής αγωνίστηκαν με ψυχή, και παίξανε και για τον μεγάλο απόντα: τον ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!Οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν το γκολ στον Αβραάμ Παπαδόπουλο πανηγυρίζοντας με τη φανέλα του!!!

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Γιώργο Καραγκούνη, πήραν τη φανέλα του μεγάλου άτυχου συμπαίκτη τους, Αβραάμ Παπαδόπουλου, και πανηγύρισαν με αυτή στον αγωνιστικό χώρο.

Αμέσως μόλις ο έμπειρος χαφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, οι διεθνεις είχαν φυλάξει τη φανέλα του Αβραάμ, την πέρασαν στο γήπεδο, και κρατώντας την, πανηγύρισαν το σπουδαίο γκολ, που στέλνει την Ελλάδα στα προημιτελικά της διοργάνωσης!


ΦωτογραφίαΦωτογραφία


Φωτογραφία


Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!
ΦωτογραφίαΦωτογραφίαΟ Τσόρτσιλ είχε πει κάποτε πως «οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες». Αποδείχθηκε. Ακόμη μία φορά. Η Εθνική όχι μόνο κράτησε το 1-0. Όχι μόνο εμπόδισε τους Ρώσους με εξαίρεση μια κεφαλιά «θάνατο» του Τζαγκόεφ στο φινάλε αλλά έφτασε πολύ κοντά στο να πετύχει το 2-0 και να βάλει τέλος από νωρίς στη σεμνή τελετή.
Της το στέρησε η απόφαση του Νίλσον να μην δώσει το πέναλτι στον Καραγκούνη και το δοκάρι στο φάουλ του Τζαβέλα. Ε, και τι έγινε; Η τεράστια Εθνική έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα. Κατέθεσε ψυχή. Έτρεξε, πάλεψε, μόχθησε και τελικά τα κατάφερε! Η Ελλάδα είναι στους «8» και τα... ρωσάκια στο σπίτι τους!
Επιστρέφει την Παρασκευή (15/06) στην Ελλάδα ο Παπαδόπουλος