ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Μεγάλη πρόκριση του Διγενή Λακκώματος στην Φούρκα με ανατροπή (1-2)!!! Ντεπούτο για τους 14χρονους Τσαχουρίδη, Φοιτά και Κουρατζίνο!!!







ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (1-2)

Ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Διγενής Λακκώματος πήρε την πρόκριση μέσα στη Φούρκα. Έγινε πολύ καλό κατά διαστήματα παιχνίδι, οι γηπεδούχοι του Γιάννη Μανωλούτσου παρουσίασαν νεανικό και σκληροτράχηλο σύνολο, οι φιλοξενούμενοι του Τάσου Θεοδωρίδη είχαν αγωνιστικότητα ως το τέλος και πέτυχαν νίκη πέρα ως πέρα δίκαιη με ανατροπή στο σκορ. Αξίζει να σημειωθεί πως με τον Διγενή ντεμπούτο έκαναν οι 14χρονοι Γιάννης Τσαχουρίδης, Νίκος Φοιτάς, Γιώργος Κουρατζίνος. Στο 17΄ «κεραυνός» του Γιαλετζή στο οριζόντιο δοκάρι, στο 30΄ σέντρα-σουτ του Νταή, η μπάλα στο δοκάρι και μέσα (1-0). Στο 39΄ ο Γιαλετζής με ασύλληπτο σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε, στο 60΄ ο Φασούλας ανέτρεψε τον Γιαλετζή και ο διαιτητής πολύ σωστά έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι, παρά την λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη Ποντικέρη για… επιθετικό φάουλ που μόνο αυτος είδε!!!!. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κουτσόγλου, απέκρουσε ο Μανωλούτσος και με νέα προσπάθεια ο πρώτος, έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα (1-2). Στο 74΄ ο Τσακλίδης στην προσπάθειά του να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του, στο 72΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, σε ανατροπή του Γιαλετζή.!!!! Αρκετά καλή η διαιτησία του Κόκκινου και του βοηθού Χρυσαϊδη, με λάθη ο Ποντικέρης που παραλίγο να τινάξει το παιχνίδι στον "αέρα" στην φάση του πέναλτι.
ΦΟΥΡΚΑ: Μανωλούτσος, Γρηγοριάδης, Τσιανάκας (63΄ Σεϊρανίδης), Μ. Λιτζερίνος, Φασούλας (86΄ Ντόντουλος), Αλεξανίδης (82΄ Παπουνίδης), Νταής, Χετί, Κωνσταντάκης (51΄ Λιάπης), Ντέντια, Καραβίδας.
ΛΑΚΚΩΜΑ: Ορολοϊδης, Τσίκο, Σιδηρόπουλος, Τσακλίδης, Δερνεξής (79΄ Κουρατζίνος), Τζόβας, Γιαλετζής, Κωνσταντινίδης (83΄ Φοιτάς), Κουτσόγλου (74΄ Τσαχουρίδης), Χατζηαναγνώστου, Ανατολίτης (69΄ Σέρα).