ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Απο την "πεντάρα " του Διγενή Λακκώματος μέσα στην Ορμύλια.


ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  (2-5)

Σε σόου Ξανθινίδη εξελίχθηκε η αναμέτρηση, καθώς ο 19χρονος μεσοεπιθετιικός σημείωσε «καρέ» τερμάτων σε 56 λεπτά, οδηγώντας τον Διγενή εκ του ασφαλούς στη νίκη. Η επιτυχία της ομάδας του Θόδωρου Σουγιουλτζή αποκτά περαιτέρω αξία, με δεδομένο πως απουσίασαν 4 έμπειροι παίκτες (Μπούρκας, Παπαδόπουλος, Δούμας και Οκουμούσης). Ο Ξανθινίδης «χτύπησε» στο 21΄ (μπάσιμο και διαγώνιο πλασέ), 32΄ (με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Ούτσα), 50΄ (με εύστοχο πέναλτι, ανατροπή του Μπάφα από τον Θεοδωρίδη) και 56΄ (με διαγώνιο σουτ). Στο 60΄ ο Θεοδωρίδης ανέτρεψε τον Ξανθινίδη, ο πρώτος αποβλήθηκε με 2η κ.κ. και ο σκόρερ αντικαταστάθηκε. Το τελευταίο γκολ του Διγενή σημείωσε σ το 85΄ ο Δημήτρης Μπάφας, με άψογο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα Δρίβα, μάλιστα αμέσως μετά το αφιέρωσε στον μεγάλο απόντα, τερματοφύλακα του Διγενή, Βασίλη Μπούρκα. Η Δόξα μείωσε με δύο τέρματα του Κοχλιαρίδη (78΄ με κεφαλιά και 88΄). Στο 16΄ σουτ του Καραβασίλη πέρασε λίγο άουτ, στο 29΄ και 69΄ οι Ξανθινίδης, Τσανακτσίδης από πλεονεκτική θέση και χωρίς πίεση αντιπάλου, έχασαν τις ευκαιρίες. Πολύ καλή η διαιτησία του Γουρλομάτη (Γούτας, Μαυροπούλου). Διακρίθηκαν οι Κοχλιαρίδης, Καραβασίλης, Δρίβας, Πανταζίδης, Τσακλίδης (από Ορμύλια), Ξανθινίδης, Παπαφλωράτος, Τσουτσούδης, Βέντζιος, Μπάφας, χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι (από Λάκκωμα).
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΟΞΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ:(Γ. Δρίβας) Δρίβας Χ., Θεοδωρίδης, Τσακλίδης (56΄Βλιάλης), Πανταζίδης, Μιχαλούδης (56΄ Κοχλιαρίδης), Τσιντάρης, Θαλασσάς (56΄ Χοχαλάρι), Ζαφειρίδης, Γκότας, Λανταβός, Καραβασίλης.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: (Θ. Σουγιουλτζής) Γιαχγίαϊ, Ούτσα, Τσουτσούδης (75΄ Σιδηρόπουλος), Παπαφλωράτος, Βαρλάμης, Ζαχαριάδης, Γιαλετζής (66΄Ντάσι), Βέντζιος, Μεσιάρης, Ξανθινίδης (60΄ Τσανακτσίδης), Μπάφας.

VIDEO: Οι γκολάρες του Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη με τον Εργοτέλη!!!!!

Στα ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΛ έχει σπουδάσει ο διεθνής Λακκωματιώτης επιθετικός του ΠΑΟΚ Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης (1ος σκόρερ στη Α΄ Εθνική)!!!!!!!