ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

                                                          ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ (1-1)


Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν ο Ολυμπιακός Κυμίνων και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, στο εξ’ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής, που διεξήχθη σήμερα στα Κύμινα.

Οι γήπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν στο στο 60’ ο Παπάς με προβολή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο «Γηραιίος» αν και πίσω στο σκορ, κατάφε να βρει το σθένος να ισοφαρίσει δύο λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, με ωραίο πλασέ του Κρυστάλλη.

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ: 
Νιάνος, Παπάζης, Κιομιρτσιόγλου, Τσακίρης, Μάρσης (62’ Βαρέλας), Αυγέρος, Κουτρογιάννης (51’ Νικολίτσης), Σαββαΐδης, Παππάς, Μπενίσκος, Βέργος (86’ Ρωμανάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: 
Αθανασιάδης, Κουτσιώλης, Ποζίδης, Ηρακλής, Πόπτσης, Μικρός, Μαυρίδης, Καρανδρέας (77’ Σαμπανίδης), Τσιλιανίδης, Σαράφογλου, Γαλάνης (64’ Κρυστάλλης).

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!!!!!

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλούτας.  ΒΟΗΘΟΙ: Γιοβανόπουλος - Καραγκιοζόπουλος  (ΗΜΑΘΙΑΣ)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ: Ιτσκος (ΣΕΡΡΩΝ)

ΚΛΑΟΥΣ


WP Greet Box icon
X
Hello there Facebook friend! If you like this article, please help spread the word by sharing this post with your friends.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην ουρά για Κλάους!

12 Δεκεμβρίου 2011
Το γκολ είναι κάτι δυσεύρετο. Κάτι που τραβάει την προσοχή. Κάτι που χρυσοπληρώνεται. Τα γκολ λοιπόν του Στέφανου Αθανασιάδη δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, που εδώ και πολύ καιρό συλλέγουν πληροφορίες από πολύ κοντά για τον 23χρονο επιθετικό.
Το transfernews.gr έψαξε πολύ καλά το θέμα και έχει όλες τις λεπτομέρειες.
Από την άνοιξη κιόλας, η Ουντινέζε στέλνει άνθρωπο στην «Τούμπα» για όλα τα ματς του ΠΑΟΚ. Όχι για τον Αθανασιάδη, αλλά για τον Βιεϊρίνια. Οι Ιταλοί προσπάθησαν το καλοκαίρι να αποκτήσουν τον Πορτογάλο, αλλά έφαγαν πόρτα. Δεν σταμάτησαν όμως να τον «τσεκάρουν».
Κάπως, έτσι έμαθαν τον Κλάους. Είδαν ότι έχει το εύκολο γκολ και έχουν στείλει τα απαραίτητα reports για τον 23χρονο επιθετικό στον τεχνικό διευθυντή των «φριουλάνι», Φαμπρίτσιο Λαρίνια και τον βοηθό του (και παλιό επιθετικό) Αντρέα Καρνεβάλε. Τι είπαν όλοι αυτοί; Πως έχει στοιχεία δυσεύρετα για επιθετικό.
Ας μην ξεχνάμε ότι το βαρύ πυροβολικό της Ουντινέζε, Αντόνιο Ντι Νατάλε, βαδίζει τα 35 και οι Ιταλοί ψάχνουν για γκολτζή διάδοχο. Η δεύτερη ιταλική ομάδα προέκυψε από σπόντα.
Η συνεργασία του Εδουάρδο Μαθία με την Φιορεντίνα γέννησε το ενδιαφέρον των «βιόλα» αφού ο Αθανασιάδης είναι ένας από τους τρεις παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος (ο άλλος είναι ο Βιεϊρίνια και ο άλλος… έκπληξη) που έχει προτείνει ο Ισπανός σκάουτ στην διοίκηση της Φιορεντίνα. Η τρίτη ομάδα που τσεκάρει καιρό τον Κλάους και μάλιστα πολύ προσεκτικά (με πολύ… εκ των έσω πληροφορίες) είναι η Σεβίλλη.
Οι Ανδαλουσιανοί είναι σε φάση ανανέωσης (ο Κανουτέ θα φύγει τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι) και χτενίζουν την αγορά για νεαρούς παίκτες με ποιότητα και οι εμφανίσεις του Αθανασιάδη στο Γιουρόπα Λιγκ (ειδικά στα ματς με Τότεναμ και Ρούμπιν) έχουν κάνει την Σεβίλλη να ψάχνει ακόμα περισσότερο το θέμα.
Κάπου εδώ έρχεται η θέση του ΠΑΟΚ και του ίδιου του παίκτη. Αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ είναι σε φάση τεράστιας οικονομικής στενότητας, αλλά και σε φάση που θέλει να χτίσει την νέα του ομάδα με ελληνικό κορμό που θα έχει ως πυρήνα τον Κλάους.
Μόνο που αν τα λεφτά είναι αρκετά (εμείς λέμε ενδεικτικά 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ), τότε δεν θα υπάρξει ο ίδιος δισταγμός που υπήρξε με την περίπτωση πώλησης του Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Για να προλάβουμε κάθε παρεξήγηση, προς το παρόν το ενδιαφέρον από τις τρεις ομάδες είναι στο επίπεδο «συλλογής πληροφοριών».
Αυτή τη στιγμή οι πόρτες που μπορούν να ανοίξουν πιο εύκολα για τον Κλάους (λόγω ατζέντη) είναι αυτές της ιταλικής αγοράς, αν και στο μυαλό του Αθανασιάδη προς το παρόν δεν υπάρχει καμία σκέψη αποχώρησης, εκτός πια αν έρθει πρόταση από πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με όποια ομάδα κι αν κληρωθεί ο ΠΑΟΚ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ άνθρωποι της Ουντινέζε, της Φιορεντίνα και της Σεβίλης θα (ξανα)είναι εκεί για να μετρήσουν εκ νέου τα κότσια του Κλάους, ο οποίος πια κάνει θόρυβο και εκτός συνόρων…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ