ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ VS ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες....

        Το παιχνίδι που θα γίνει στήν ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ την Κυριακή στις 15:00 εχει μεγάλο ενδιαφέρον και δεν εστιάζεται μόνο στο βαθμολογικό. Μετά απο 11 αγώνες στο πρωτάθλημα, ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ και ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ εχουν δώσει πολύ καλά δέιγματα γραφής, μονοπωλώντας τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία μαζί με τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ. Η κάθε ομάδα εχει τα δικά της ατού και αυτο αποτυπώνεται στα στατιστικά της  μέχρι τώρα.
        Ο ΔΙΓΕΝΗΣ με την άψογη επιθετική του συμπεριφορά εχει καταφέρει να σκοράρει 27 φορές στα πρώτα 11 παιχνίδια της αγωνιστικής σεζόν. Αυτή η επίδοση των παικτών του ΘΟΔΩΡΟΥ ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗ, αποτελεί μέχρι στιγμής την καλύτερη επίδοση και στους 10 ομίλους της Δ΄ Εθνικής. Ενα διόλου ευκαταφρόνητο επίτευγμα για την ομάδα του ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ που ξεκίνησε μεν την σεζόν  με το μότο "χαμηλά την μπάλα", αλλα  εξ αρχής οι περισσότεροι την εχρισαν φαβορί για την άνοδο.
          Στον αντίποδα, ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ειναι μια ομάδα που στηρίζεται περισσότερο  στη σωστή  και συμπαγή αμυντική του λειτουργία. Εχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα  γκόλ συνολικά και μόλις ενα εντός εδρας και εχει την καλύτερη αμυντική επιδοση σε ολόκληρη την Δ΄ Εθνική. Οι δύο ομάδες συναγωνίζονται στο σερί αήττητων  αγώνων που έχουν. Απο την μία ο ΔΙΓΕΝΗΣ κρατάει ακόμα το αήττητο του απο αρχή της σεζόν με οκτώ νίκες και τρείς ισοπαλίες, ενώ απο την ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ, αν εξαιρέσει κανείς την πρεμιέρα που γνώρισε την ηττα εκτος εδρας απο την ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ, μετράει επτά νίκες και τρείς ισοπαλίες.
            Ενα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο για το αυριανό ντέρμπυ ειναι το γεγονός οτι θα βρεθούν αντιμέτωποι οι αδελφοί ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ που ειναι ο πρώτος σκόρερ του ΔΙΓΕΝΗ με εννεα γκόλ και ο ΧΡΗΣΤΟΣ που εχει σκοράρει τρείς φορές με την φανελα της ομάδας της ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ.
            Επισης σε γνώρημα "λημέρια" επιστρέφει  ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ στην ομάδα που αγωνιζόταν την περσινή χρονια.!!!!
            Το παιχνίδι με τον ΑΧΙΛΛΕΑ, πέραν της δυσκολίας του αντιπάλου φέρνει και αλλες δυσκολίες στην νεοφώτιστη  ομάδα του ΔΙΓΕΝΗ λόγου του συνθετικού χλοοτάητα που υπάρχει στο γήπεδο της ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ. Ολη την εβδομάδα οι προπονήσεις του εγιναν σε παρομοίου τύπου χορτοτάπητα, ουτως ωστε οι παίκτες να εχουν μια μικρή εξοικείωση με τις ειδικές συνθήκες που θα βρούν την ΚΥΡΙΑΚΗ το μεσημέρι.