ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η επίσιμη καταγγελία του Δ.Σ. του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ για τον Αγώνα με τον ΑΡΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ



ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΗ ΕΠΟΧΗ....

Αυτό που βιώσαμε ως φιλοξενούμενοι στο γήπεδο του Άρη Ακροποτάμου στις 1 Μαρτίου 2014 για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος δεν έχει προηγούμενο και δεν βρίσκουμε παρόμοια φαινόμενα ανατρέχοντας στην πρόσφατη ιστορία του Ελληνικού 
ποδοσφαίρου.Ίσως κάποιους αιώνες πίσω συναντήσουμε παρόμοιες συμπεριφορές οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με τις λέξεις φιλοξενία , αθλητισμός, άμυλα.
Έκπληκτοι παρακολουθούσαμε τους "θεατές" αστυνομικούς , παρατηρητές , διαιτητή και βοηθούς , να βλέπουν τους παράγοντες και τους παίκτες της ομάδας του Άρη Ακροποτάμου (Δρούζας Βασίλειος, Φίλων Ευστάθιος, Σεφερίδης Ηλίας, Σολακίδης Γιάννης και Σαουλίδης Κων/νος) να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο, να  διαπληκτίζονται με παίκτες του Διγενή και να ξυλοκοπούν άγρια και ύπουλα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας και πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Παπαποστόλου Ιωάννη τον οποίον εξύβριζαν συνεχώς 2 ωρες πρίν τον αγώνα, και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και μάλιστα και απο τα μεγάφωνα του γηπέδου . Ο διαιτητής κ. Κοεμτζίδης , όπως φάνηκε αργότερα, δυστυχώς παρακολουθούσε άλλον αγώνα εκείνη τη στιγμή διότι δεν ακουσε και δεν είδε τίποτα αφου στο φύλλο αγώνος έγραψε ''καμία παρατήρηση''. Οι τραμπουκισμοί όμως των παραγόντων των γηπεδούχων δεν εξέλειπαν ούτε και με την παρουσία της Αστυνομίας, καθώς όπως προκύπτει από μαρτυρίες ήρθαν ώς οπαδοί των γηπεδούχων και όχι για να διασφαλίσουν τη ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Οι τραμπουκισμοί και οι προπηλακισμοί σταμάτησαν, όταν παράγοντας της φιλοξενούμενης ομάδος επικοινωνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας , για να διασφαλιστεί η ασφαλής διαφυγή των φιλοξενούμενων και η επιβίβασή τους στο λεωφορείο το οποίο συνόδευσαν μέχρι τα σύνορα της Θεσ/νίκης . Εκτιμούμε πως εάν δεν απομακρυνόταν από τη έξοδο του γηπέδου , από την αστυνομία , οι πολιτισμένοι νεολιθικοί φίλαθλοι των γηπεδούχων , ίσως διανυκτερεύαμε με τις ευλογίες της φιλόξενης διοίκησης των γηπεδούχων στον Ακροπόταμο, θρηνώντας θύματα από την εκτόξευση βεγγαλικών φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων.

Ευχαριστούμε την αστυνομία , τη φιλόξενη  διοίκηση, τους παίκτες και τους πολιτισμένους φιλάθλους των γηπεδούχων για τη ''φιλοξενία'' και 
επιφυλασσόμενοι παντώς νόμιμου δικαιώματός μας.

ΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ

ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Κ.ΣΑΝΤΟΣ


Υποχρεωτική αλλαγή προέκυψε το Σάββατο για την Εθνική και τον Φερνάντο Σάντος με τον Πορτογάλο να καλεί εκ νέου τον αρχηγό του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο στόπερ των Πειραιωτών γυρίζει στην Εθνική μας ομάδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Euro αλλά και την συμμετοχή του στο ματς με την Βοσνία στις 22 Μαρτίου 2013, καθώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Νυρεμβέργη, με το πρόβλημα που έχει να τον θέτει εκτός από το προσεχές φιλικό της Ελλάδας με τη Νότια Κορέα (Τετάρτη 5/3, 19:00, Καραϊσκάκη).
Με αυτόν τον τρόπο ο Σάντος θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Παπασταθόπουλου στην αποστολή και να τσεκάρει καλύτερα τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο παίκτης από την άλλη θα αρχίσει να διεκδικεί και πάλι με αξιώσεις μία μόνιμη θέση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέτοντας ως στόχο του να βρεθεί στο φετινό Μουντιάλ. Ο Παπαδόπουλος αριθμεί 35 συμμετοχές με την Ελλάδα. Η πρώτη του ήταν στο Ελλάδα-Τσεχία στις 05/02/2008 και η τελευταία του στις 22/03/2013 στον αγώνα με την Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο τραυματισμός του με την Εθνική μας ήταν στις 8 Ιουνίου του 2012 στο Euro και το ματς με την Πολωνία. Σημειώνεται πως είχε υποστεί ολική ρήξη χιαστού μένοντας για σημαντικό διάστημα εκτός δράσης.

VIDEO: ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ 2-1