ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

.....Και πάλι ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ έδωσε τους 3 βαθμούς στον ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ!!!!!

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΣΕ ΔΑΙΜΟΝΙΟΔΗ ΦΟΡΜΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.....
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005-ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 0-1

(24' Ευθυμιάδης σουτ)

Δυναμικό μπάσιμο και άλμα πεντάδας έκανε ο Οδυσσέας Κορδελιού, που μετά το θρίαμβο με την Κασσιόπη «άλωσε» και την έδρα του Τυρνάβου (0-1), παίρνοντας ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου από τους Θεσσαλούς. Το γκολ του Λακκώματιώτη Γρηγόρη Ευθυμιάδη (ήταν και «δήμιος» της Κασσιόπης την προηγούμενη αγωνιστική, με δυο γκολ ο 21χρονος φορμαρισμένος επιθετικός) στο 24΄ αποδείχθηκε… χρυσάφι για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης, που διατήρησε μέχρι τέλους το αβαντάζ και πλέον θα παίξει τα… ρέστα και στην επόμενη αναμέτρηση, με τον Βατανιακό στην Κατερίνη, με στόχο ακόμα ένα καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη.
Τύρναβος (Λεωνίδας Μπίλης):
Γούπος, Νόνης (45' Παπαϊωάννου), Τσιανάκας, Σιάτρας (62' Πολύζος), Καραγιάννης, Αντωνόπουλος, Οικονόμου, Κυπτίου, Μπουσινάκης, Βούλγαρης, Τσούκαλος (59' Κακαβίτσης). 

Οδυσσέας Κορδελιού (Αλέξης Αλεξίου):
Κραβαρίτης, Παπαργυρίου, Παλάσκας, Λαμπάκης (88' Καράμπελας), Σάρρος, Κυριακίδης (85' Σάλιβαν), Ιβανίδης, Ευθυμιάδης (78' Θυμιόπουλος), Αχαλινόπουλος, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θεολόγου (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κυφός, Θεοδώρου (Πιερίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κακαβίτσης, Καραγιάννης - Παπαδόπουλος, Σάρρος, Παλάσκας, Ιβανίδης, Λαμπάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Βίοι… αντίθετοι για Τύρναβο και Οδυσσέα Κορδελιού, αφού η ομάδα της Θεσσαλίας γνώριζε τη δεύτερη σερί ήττα και έχανε έδαφος για την άνοδο, ενώ η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου πανηγύριζε το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο και έκανε δυναμικό μπάσιμο για την υπέρβαση, φωνάζοντας «παρών» σε μια κρίσιμη καμπή. Έτσι, ο Λεωνίδας Μπίλης ξεκίνησε με το… αριστερό στον πάγκο των γηπεδούχων, ενώ ο Οδυσσέας πήρε μια άτυπη ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα του πρώτου γύρου και αξιοποίησε τα στραβοπατήματα των Σιδηροκάστρου και Βατανιακού. Το γκολ που έκανε τη διαφορά πέτυχε στο 24΄ ο φορμαρισμένος Γρηγόρης Ευθυμιάδης (ο νεαρός Λακκωματιώτης μεσοεπιθετικός έχει τρία γκολ στα δυο τελευταία ματς), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να «καθαρίσουν» πιο εύκολα. Συγκεκριμένα, το Κορδελιό είχε δυο καλές φάσεις με τον Σάρρο στο πρώτο μέρος και κάποιες καλές στο δεύτερο με τους Κυριακίδη, Αχαλινόπουλο και Ευθυμιάδη, ενώ στα τελευταία λεπτά ο Τύρναβος πίεσε για την ισοφάριση, κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς όμως να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία μπροστά στα καρέ του Κραβαρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου