ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Παραμένει στον Διγενή Λακκώματος ο Χρήστος Στασινόπουλος!!!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
          Την ανανέωση της συνεργασίας του και με τον Χρήστο Στασινόπουλο ανακοίνωσε πριν απο λίγο ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός  συμφώνησε σε όλα με την  διοίκηση του Πέτρου Ρούζιου και θα προσφέρει για τρίτη χρονιά της υπηρεσίες του στην ομάδα της Χαλκιδικής στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ , που εξακολουθεί να υλοποιεί τον σχεδιασμό του με σταθερά βήματα με τεχνικό Ηγέτη τον Κοσμίν Μπαρκαουάν.
Παρά τις προτάσεις από ομάδες της Football League και Football League 2 που είχε ο Χρήστος Στασινόπουλος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Διγενή Λακκώματος!!!!!!
         Ο 21χρονος άσος που ειχε αρκετές συμμετοχές στην Β΄ Εθνική με την ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, θεωρείται μεγάλο ταλέντο, έχοντας την έφεση να αγωνίζεται σε παραπάνω από μία θέσεις και η παραμονή του στην ομάδα είναι καλό νέο για τον προπονητή Κοσμίν Μπαρκαουάν.
         Την  σεζόν 2011-12, ο Στασινόπουλος είχε 27 συμμετοχές (23 στο πρωτάθλημα με 5 γκόλ και 4 σε κύπελλο με 2 γκόλ) με την φανέλα του Διγενή, συμβάλλοντας στην πολύ καλή του πορεία στον 2ο όμιλο της Δ’ Εθνικής (Δευτεραθλητής) και την κατάκτηση του κυπέλλου στην Χαλκιδική. Την σεζόν 2012-13 είχε 22 συμμετοχές ( στο πρωτάθλημα με 3 γκόλ και  κύπελλο με 4 γκόλ) και πανηγύρισε την ανοδο του Διγενή στην Γ΄ Εθνική.
Ο Στασινόπουλος θα φοράει και την νεα χρονιά στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ την φανέλα του Διγενή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου