ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Η 16η Αγωνιστική του 2ου ομίλου με μια ματιά.

ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-3
Ανοδο και την 1η θέση θα πάρει ο νεοφώτιστος Ηρακλής Αμπελοκήπων που κέρδισε με 3-1 στην Κρηστώνη τον ΠΑΟΚ. Στο 29' ο Ζηρίδης άνοιξε το σκορ, όμως στο 47' ο Κουτσάγιας ισοφάρισε. Ο Σαμπιασβίλι είχε δύο δοκάρια στο 30' και στο 55', όμως τα γκολ της νίκης επιτεύχθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 83' ο Σάκαλης και στο 88' ο Παπαϊωάννου 'χτύπησαν' για τους Θεσσαλονικείς. Διαιτητής ήταν ο Θεολόγου (Πέλλας).
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Μάρκος Κουτσάγιας): Αλεξανδράκης, Γιόκα, Λαδης, Παπάκης, Γραμματικόπουλος, Παπαδόπουλος Σ., Λογγινίδης, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης (63' Πότκας), Κουτσάγιας, Γραβιηλίδης (63' Λαζαρίδης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Ιερόθεος Γιαμουρίδης): Ηλιάδης, Αλεξόπουλος, Καρατζιάς, Παναγιωτίδης, Σακαλής, Τσομπάνογλου (63' Βεϊδαμενίδης), Παπαϊωάννου (88' Μανωλόπουλος), Γιαξής, Χαψάς, Ζηρίδης (85' Αθανασιάδης Σ.), Σαμπιασβίλι.
Αχιλλέας Τριανδρίας-Καμπανιακός 0-0
Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ματς του Αχιλλέα Τριανδρίας με τον Καμπανιακό, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να νιώσουν πιο... καυτή την ανάσα του Κιλκισιακού. Διαιτητής ήταν ο Δράγκος (Χαλκιδικής).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (Στέλιος Τσαντίνης): Αρβανιτάκης, Μέτσιος, Χαρίσης, Μανίκας, Παπαδόπουλος, Βογιατζής, Μυλωνάς (63' Βασβάνης), Κουντίνης, Ξανθόπουλος, Χαλκιάς (46' Εμμανουηλίδης), Μακρής (74' Τσίγγος)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ζαπρόπουλος): Κελπέκης, Δουρμούσης, Παπαγαθονίκου, Σιούνης, Γαβανάς, Ελευθεριάδης, Σκόρδας (85' Θαμνίδης), Αβραμόπουλος, Ρακαβίνας, Τσαλώνης, Υψηλός.
Διγενής Λακκώματος-Αγροτικός Αστέρας 2-1
Σπουδαία ανατροπή ολοκλήρωσε ο Διγενής Λακκώματος στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα και εξασφάλισε την άνοδο στη Γ' Εθνική! Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Παπαποστόλου που βρήκε... δίχτυα δύο φορές (51', 81'), η ομάδα της Χαλκιδικής κέρδισε με 2-1 τον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης, που είχε προηγηθεί με τον Σπάχη στο 10'. Στο 45' ο Γκατζογιάννης είχε δοκάρι. Διαιτητής ήταν ο Κετεσίδης (Σερρών).
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Κοσμίν Μπαρκαουάν): Μπούρκας, Μπίκας, Γεωργιάδης, Σαραγιώτης, Γερομανώλης, Δημητρακόπουλος (84' Σαρβανίδης), Βιτλής, Τσερκέζης (63' Μανώλη), Γκατζογιάννης, Μιχάλης (70' Στασινόπουλος), Παπαποστόλου
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ανέστης Τσιτενίδης): Γιώτας, Τσατσάς (86' Τσιώκας), Χουνουζίδης, Βαφέας, Χασιώτης, Παπαδόπουλος Γ. (75' Κανίδης), Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος Μ., Σπαχής, Παπατζίκος, Παππάς (55' Καραμουκίδης).
Δόξα Χέρσου-Εθνικός Ν. Αγιονερίου 2-3
'Αγκαλιά' με την άνοδο είναι ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου, μετά και τη νίκη επί της ουραγού Δόξας στο Χέρσο με 3-2. Την αρχή έκανε ο Μήτσικας που πέτυχε δύο γκολ (1', 25') για το 2-0, ώσπου να μειώσει στο 44' ο Αϊβάζης σε 2-1. Στο 68' ο Βασιλειάδης έκανε το 3-1, για να γράψει το τελικό 3-2 ο Αϊβαζίδης στο 92'. Διαιτητής ήταν ο Καρυπίδης (Πέλλας).
ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ (Γιώργος Κεμπάπης): Πάτκας, Κωνσταντινίδης, Ευθυμιάδης, Παρχουνταρασβίλι, Ησαάκ, Γιαξίδης (46' Τρυγώνης), Πανοδήμος, Παπάκης, Αϊβαζίδης, Καρανδρέας, Κεσίδης (46' Κουνουπάκης)
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Βασίλης Τραϊανόπουλος): Καλογεράκης, Ζορμπάς, Τσουτσούδης, Δαλκίδης, Αποστολάς, Γεωργιάδης (60' Ηρακλής), Βερνής, Αποστόλου (65' Βασιλειάδης), Μήτσικας, Χασάνογλου, Μακρής (45' Χαριζάνης).
Εθνικός Ν. Μαλγάρων-Κιλκισιακός 1-2
Μια... ανάσα από την εξάδα βρίσκεται ο Κιλκισιακός, που πέρασε νικηφόρα από τα Μάλγαρα, επικρατώντας του Εθνικού με 2-1. Η ιστορική ομάδα προηγήθηκε με 2-0 χάρις σε γκολ του Ντουντούκη (30') και του Σουλτανίδη (66'), ενώ ο Καραχαλίδης μείωσε με πέναλτι στο 96'. Διαιτητής ήταν ο Οικονόμου (Χαλκιδικής).
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΛΓΑΡΩΝ (Κυριάκος Αβραμίδης): Ζηρίνογλου, Ατματζίδης (63' Παπαδόπουλος), Κουρτίδης, Τσαούσης (73' Πάγκος), Μαρίνης, Δάλλας, Τσόχας, Σταμάτης, Καραχαλίδης, Καλπακίδης (46' Λαζαρίδης), Αθανασιάδης
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σημαιοφορίδης): Μπαντής, Σερταρίδης, Κοτσαρής (8' Γεωργιάδης Γ.), Κεσίδης, Μαυροκεφαλίδης, Γεωργιάδης Γιωργ., Βασιλειάδης (52' Κουραλίδης), Κεφαλίδης, Σουλτανίδης, Ντοντούκης, Τριανταφυλλίδης (73' Αποστολίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου