ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Με 2 γκόλ ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης εδωσε τη νίκη στον Οδυσσέα Κορδελιού!!!!!

VIDEO
Φωτογραφία
Με 2 γκόλ του ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ κέρδισε ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΚΑΣΣΙΟΠΗ 2-1

(22'φάουλ, 36' πεν Ευθυμιάδης  - 79' Θεοδωρέλης κεφ)

Στο 76' οριζόντιο δοκάρι ο Αχαλινόπουλος

Οδυσσέας Κορδελιού (Αλέξης Αλεξίου): Κραβαρίτης (81' λ.τ Μπογδάνος), Θυμιόπουλος (62' Λαζαρίδης), Παπαργυρίου, Παλάσκας, Παπαδόπουλος, Λαμπάκης, Σάρρος, Κυριακίδης (85' Σάλιβαν), Ιβανίδης, Ευθυμιάδης, Αχαλινόπουλος.

Κασσιόπη (Ρομπέρτο Μπολάνο):
Γκίνης, Ανυφαντής (65' Κόκκινος), Βιτουλαδίτης, Γυφτοκώστας, Θεοδωρέλης, Καραγιαννίδης, Κονισπολιάτης (60' Πελάης), Πατινιώτης, Στεργίδης (75' Φούκης), Καραγιάννης, Τσούκλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πρασαϊτζής (Θράκης)
ΒΟΗΘΟΙ: Παράσιου, Μαυρόπουλος (Ημαθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αχαλινόπουλος, Σάρρος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Επανήλθε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Οδυσσέας Κορδελιού, παίρνοντας τρίποντο-οξυγόνο με 2-1 κόντρα στην Κασσιόπη και διατηρώντας το όνειρο της πεντάδας… ζωντανό. Για να έρθει αυτό το «μπάσιμο» της ομάδας του Αλέξη Αλεξίου, προηγήθηκε μια πολύ καλή εμφάνιση με τους Κερκυραίους, που δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Πρωταγωνιστής για την ομάδα της δυτικής Θεσσαλονίκης ήταν ο Λακκωματιώτης μεσοεπιθετικός Γρηγόρης Ευθυμιάδης, που «καθάρισε» τη νίκη με δυο γκολ στο πρώτο μέρος, από στημένες φάσεις. Ο  πρώτος σκόρερ του Οδυσσέα στο 22΄ με καλοτραβηγμένο φάουλ άνοιξε το σκορ για τους κυανόλευκους, ενώ στο 36΄ με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 2-0. Στο 76΄ ο Αχαλινόπουλος με ψηλοκρεμαστό πλασέ είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους, ενώ το μόνο που κατέφερε η Κασσιόπη ήταν να μειώσει στο τελικό 2-1 στο 80΄, με σκόρερ τον προωθημένο Λάζαρο Θεοδωρέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου