ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Το χρήσιμο τετ-α-τετ Κλάους-οπαδών έλυσε την παρεξήγηση!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ και δεύτερος του πρωταθλήματος Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης βρήκε, κατά την επίσκεψη οπαδών στη Μεσημβρία, την ευκαιρία να λύσει την παρεξήγηση που δημιούργησε η ανάρτηση μιας παλιάς φωτογραφίας στο διαδίκτυο.

Κάποιοι πήγαν να δημιουργήσουν θέμα χωρίς να υπάρχει και να βάλουν στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ τον Στέφανο Αθανασιάδη. Όπως είναι γνωστό, ο Κλάους και ο Κώστας Κατσουράνης, μετά το ματς με τον Αστέρα ζήτησαν και πήραν άδεια για να μεταβούν στην Αθήνα και να μην ταξιδέψουν με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά και οι δύο ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι και θέλησαν απλά να βρεθούν κοντά στα δικά τους πρόσωπα.
Ωστόσο, ορισμένοι είχαν την... φαεινή ιδέα να ανεβάσουν στο διαδίκτυο μία φωτογραφία του Κλάους από προ διμήνου παρουσία του, με τη σύντροφό του, σε νυχτερινό κέντρο και να διασπείρουν τη φήμη ότι ενώ η ομάδα του είχε χάσει το μεγαλύτερο στόχο της χρονιάς, εκείνος έτρεχε στα μπουζούκια.
Έτσι, δημιουργήθηκε αναίτια κλίμα σε βάρος του, καθώς ο  Κλάους ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος, γιατί και αυτός περίμενε πώς και πως να πάει στον τελικό για να διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Η παρουσία των οπαδών χθες στην προπόνηση έδωσε την ευκαιρία στον διεθνή επιθετικό να λύσει την παρεξήγηση, εξηγώντας ότι το Σάββατο το βράδυ ήταν πολύ πικραμένος και φυσικά δεν είχε καμία διάθεση για γλέντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου