ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

"ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ" ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΟΚ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ

Ο ΛΑΚΚΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, χαρακτηρίζει δώρο Θεού την επένδυση του ομογενή επιχειρηματία στον "Δικέφαλο"

Ο Λακκωματιώτης πρόεδρος Θανάσης Κατσαρής δήλωσε συγκεκριμένα στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά": "Είναι σωτήρια η επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και επειδή η συγκεκριμένη επένδυση έγινε στη χειρότερη περίοδο που περνά η χώρα μας. Ηταν δώρο Θεού για τον ΠΑΟΚ και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι".
Συνέχισε λέγοντας: "Θα προσθέσω πως είμαστε από τις ευνοούμενες ομάδες του πρωταθλήματος και χρησιμοποιώ αυτή την φράση διότι τους δυο μήνες που βρίσκεται ο Σαββίδης στην ηγεσία της ΠΑΕ, έχουν τακτοποιηθεί πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που ταλαιπωρούσαν την ομάδα επί μήνες. Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως ο Σαββίδης είδε σε ποια οικονομική κατάσταση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και όμως αποφάσισε να επενδύσει στην ομάδα.
Κατά συνέπεια, ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στις ομάδες που δεν θα αντιμετωπίσουν οικονομικό πρόβλημα το επόμενο χρονικό διάστημα και αυτό είναι σημαντικό για την βιωσιμότητα του συλλόγου, θα το επαναλάβω πως η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη είναι σωτήρια για την ομάδα ενώ και οι προοπτικές που παρουσιάζονται είναι θετικές. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Σαββίδη δείχνουν πως έχει σχέδιο για το μέλλον και δεν περιορίζεται μόνο στο παρόν. Ευχόμαστε να έχει διάρκεια, γιατί αυτό θέλουμε όλοι στον ΠΑΟΚ".
Τόνισε ότι: "Πιστεύω ότι όποιες του κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα θα έχουν ως σκοπό τη συσπείρωση του κόσμου, ούτως ώστε όλοι μαζί, κόσμος, διοίκηση και παίκτες να επιτύχουμε το ακατόρθωτο. Το πιο σημαντικό, είναι αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης να έχει την ανάλογη συνέχεια. Να υπάρχει δηλαδή διάρκεια και σταθερότητα όπως όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες θέλουμε από τα βάθη της ψυχής μας. Και εφόσον συνεχίσει ο κ. Σαββίδης με αυτόν τον ζήλο, είμαι βέβαιος πως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα σταθούν στο πλευρό του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου