ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ολυμπιακός Αβραάμ - Σαβιόλα και Unicef βράβευσαν τα παιδιά!!!!!!!

Ολυμπιακός και Unicef βράβευσαν τα παιδιά! (photos) | onsports.gr
 Παπαδόπουλος: «Πάντα δίπλα στην Unicef» (video) | onsports.gr
Έμπρακτη είναι η στήριξη του Ολυμπιακού στο έργο της Unicef για τα παιδιά και την Τρίτη (19/11) το μεσημέρι, μέλη της διοίκησης των «ερυθρόλευκων» και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χαβιέρ Σαβιόλα, βράβευσαν τα έργα των παιδιών στην Στοά του Βιβλίου.
Παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Δικαιώματα των παιδιών, ο αρχηγός των Πειραιωτών και ο διεθνής Αργεντίνος άσος, συνοδευόμενοι από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Γιάννη Βρέντζο, τον Γενικό Διευθυντή, Δημήτρη Αργαφιώτη και τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, έδωσαν το «παρών» στη Στοά του Βιβλίου για την βράβευση των παιδιών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό για τα κορυφαία έργα, ήτοι ζωγραφιών, εφημερίδων, βιβλίων, αφισών και παραμυθιών.
Τα μικρά παιδιά αποθέωσαν τους δύο άσους του Ολυμπιακού, οι οποίοι πραγματοποίησαν μία από τις βραβεύσεις και συγκεκριμένα το 1ο βραβείο «Τα Παιδιά Γράφουν και Ζωγραφίζουν για τα Δικαιώματά τους» και αφορούσε σε διαγωνισμό Δημοτικών σχολείων, με νικητή τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη της Θεσσαλονίκης. Τα μικρά παιδιά και οι συνοδοί τους ευχαρίστησαν τον Ολυμπιακό και την Unicef για τη μεγάλη τιμή που τους έκαναν.
Την εκδήλωση συντόνισε ο Παύλος Τσίμας, ενώ στο πάνελ των ομιλητών ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF Λάμπρος Κανελλόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Επικοινωνίας Ηλίας Λυμπέρης, η Λόλα Νταϊφά, ο Υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου και ο Καθηγητής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Αυξέντιος Καλαγκός.
Άπαντες μίλησαν για τη σημασία της βοήθειας του Ολυμπιακού στο έργο της Unicef και το γεγονός πως η φανέλα των «ερυθρόλευκων» φέρει το λογότυπο του μεγάλου Οργανισμού και προωθεί απ’ άκρη εις άκρη της Ευρώπης το μήνυμα που πρεσβεύει η UNICEF, καθώς φυσικά και το… πρακτικό μέρος όλης αυτής της στήριξης, καθώς ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του «μάχη» καθημερινά για να μαζευτεί ένα μεγάλο ποσό (περισσότερο από 2 εκ. €) για τον εμβολιασμό παιδιών 50.000 και πλέον παιδιών σε όλες τις χώρες του πλανήτη, αλλά και φυσικά στην Ελλάδα!
Το πάνελ βράβευσε, πέραν του ιατρού κ. Καλαγκού, για τη μεγάλη του προσφορά προς παιδιά σε όλο τον κόσμο (πραγματοποιεί δωρεάν σωτήριες επεμβάσεις σε άπορα παιδιά) και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ.κ. Ιερώνυμο, για τα σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο της Εκκλησίας.
Η εκδήλωση διήρκεσε περισσότερο από δύο ώρες και όπως είναι εύκολο αντιληπτό, τα παιδιά ήταν στο επίκεντρο και άπαντες ήταν χαμογελαστοί και με εξαιρετική διάθεση, η οποία… έβγαινε από τα παιδιά.
Τη σημασία της συνεργασίας του Ολυμπιακού με την Unicef στο έργο του Οργανισμού ανέλυσε ο διεθνής Λακκωματιώτης αμυντικός Αβράαμ Παπαδόπουλος.
Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» έδωσε το «παρών» στα βραβεία των έργων των παιδιών στην Στοά του Βιβλίου και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε για την παρουσία των Πειραιωτών.
«Ήταν κάτι πολύ όμορφο και συγκινητικό. Είμαστε πολύ περήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτό το τεράστιο γεγονός. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού για την πρωτοβουλία αυτή. Σίγουρα θα είμαστε πάντα δίπλα στη UNICEF», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Και πρόσθεσε: «Το έχουμε δείξει, ειδικότερα τα τελευταία χρόνια ότι είμαστε πάντα κοντά σε τέτοια μεγάλα φιλανθρωπικά γεγονότα. Κοντά στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη. Θα συνεχίσουμε να το προβάλλουμε αυτό και να είμαστε δίπλα στα παιδιά».
Τέλος, ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, υποστήριξε: «Θέλουμε εκτός από το ποδόσφαιρο να προβάλλουμε και τον πραγματικό μας εαυτό. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, αλλά έξω από τα γήπεδα είμαστε απλοί άνθρωποι και θέλουμε να είμαστε πάντα δίπλα στα παιδιά και τον κόσμο που μας έχει ανάγκη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου