ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κοσμίν Μπαρκαουάν: Νίκες και στο… τάβλι ο Διγενής!!!!!!!


Μπαρκαουάν: Νίκες και στο… τάβλι ο Διγενής!
Ιδιαίτερες ατάκες από τον Ρουμάνο τεχνικό του Λακκώματος
Πανηγυρικό είναι το κλίμα στο Διγενή Λακκώματος, μετά τον κυριακάτικο θρίαμβο με τον Ορφέα Ελευθερούπολης για το Κύπελλο με 3-0, χάρη σε δυο γκολ-πέναλτι του Παπαποστόλου και ένα του Γεωργιάδη. Η ομάδα της Χαλκιδικής στην επόμενη φάση του θεσμού υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα, ενώ με την ψυχολογία στα ύψη και με ιδανικές συνθήκες σκέφτεται την κυριακάτικη αναμέτρηση με το Νέστο Χρυσούπολης (απών ο τραυματίας Μαραμπαϊδης  και οι τιμωρημένοι απο κάρτες οι Τουλκερίδης  και Λαμπερνάκης).
Ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Κοσμίν Μπαρκαουάν, με δηλώσεις στο dokari.gr ανέφερε: «Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι με τον Ορφέα, τον ξέραμε από το πρωτάθλημα και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Το σκεπτικό μας είναι να έχουμε οργάνωση στην άμυνα, να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ, αλλά να έχουμε και ισορροπία. Να παίζουμε γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, να εκμεταλλευόμαστε την ποιότητά μας και να σκοράρουμε συχνά, όπως συμβαίνει ως τώρα. Θέλουμε να έχουμε νοοτροπία και φιλοσοφία νικητή. Στόχος είναι πάντα η νίκη, είτε στο... τάβλι, είτε σε φιλικό!».
Για να καταλήξει ο Ρουμάνος προπονητής του Διγενή: «Με βάση τα παραπάνω, στόχος μας είναι η άνοδο. Έχουμε θέληση για το παραπάνω βήμα και δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε τον τρόπο να κερδίζουμε την εμπειρία με τον ενθουσιασμό και τη φιλοδοξία, παρά το νεανικό ρόστερ».

 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (0-1)
Ο Διγενής  Λακκώματος κέρδισε σε φιλικό τον Οδυσσέα με 1-0 εκτός έδρας. 

Μια μέρα μετά τη νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο με τον Ορφέα Ελευθερούπολης, ο τεχνικός του Διγενή Λακκώματος, Κοσμίν Μπαρκαουάν, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς και «εφεδρείες» τη Δευτέρα 18 Νοε., στο φιλικό με τον Οδυσσέα στο Κορδελιό. Η ομάδα της Χαλκιδικής κέρδισε 1-0, με γκολ του Αθανασιάδη στο 65΄, δείχνοντας ότι διαθέτει βάθος με ποδοσφαιριστές που μπορούν επάξια να αντικαταστήσουν οποιονδήποτε συμπαίκτη τους χρειαστεί.
Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Θωμά Βυρζαμάνη,  αναζητά και άλλο αντίπαλο για φιλικό προσεχώς (ίσως η Νάουσα), αφού την Κυριακή θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.


ΚΟΡΔΕΛΙΟ: Αθανασίου, Νικολαϊδης, Κομνηνάκης, Βασιλείου, Παναγιωτίδης, Καρράς, Κ. Βιλανάκης, Σαλακίδης, Γιαννιώτης, Α. Βιλανάκης, Καραχαλίδης. Αγωνίστηκαν και οι Γκουβάρας, Ταουσάνης, Χρήστου, Αντωνιάδης, τρεις παίκτες υπό δοκιμή.

ΛΑΚΚΩΜΑ: Γκουτζελάς, Μπίκας, Λιόλιος, Χότζα, Μανίκας, Σαρβανίδης, Χατζηαναγνώστου, Αντωνιάδης, Μποντής, Κωστικίδης, Αθανασιάδης. Έπαιξαν και οι Κουνουπάκης, Πασούδης, Καρακώστας, Σμυρλής.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου