ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

O Κοσμίν Μπαρκαουάν ειναι ο νέος προπονητής του Διγενή Λακκώματος!!!!!!

365_barcauan
Η διοίκηση του Διγενή Λακκώματος μετα την παραίτηση του προπονητή Στέφανου Μπορμπόκη κινήθηκε αστραπιαία κα ηρθε σε συμφωνία με εναν παλιό γνώριμο του, τον τεχνικό που ανέβασε την ομάδα του Διγενή στην Δ΄ Εθνική τον ΚΟΣΜΙΝ ΜΠΑΡΚΑΟΥΑΝ!!!!!

Ο Ρουμάνος άλλοτε διεθνής μπακ είχε καλή παρουσία στα γήπεδά μας ως παίκτης, ενώ συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου ως προπονητής, έχοντας μάλιστα καταγράψει πρόσφατα και μια σημαντική επιτυχία: οδήγησε την ομάδα του Διγενή Λακκώματος, από τα τοπικά πρωταθλήματα, στη Δ’ Εθνική!

Ο (33χρονος σήμερα) Μπαρκαουάν ήλθε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2006 για λογαριασμό του ΠΑΟΚ (ως δανεικός από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ). Ο τότε προπονητής των Θεσσαλονικέων, Ίλιε Ντουμιτρέσκου, άλλωστε, επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής). Καθιερώθηκε στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου», έλαβε μέρος σε 26 αγώνες του και κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του. Συνεπής, αποτελεσματικός, αν και ενίοτε… υπέρμετρα σκληρός (!), κατάφερε να ξεχωρίσει (σε μια χρονιά μάλλον μέτρια για το «Δικέφαλο», ο οποίος τερμάτισε… έκτος!).

Κι έτσι, ένα χρόνο μετά την έλευσή του στην Ελλάδα, ο ΟΦΗ έσπευσε και τον έκανε δικό του. Στο Ηράκλειο, ο Ρουμάνος είχε επίσης θέση βασικού στα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας, έχοντας συμπληρώσει 50 συμμετοχές με τα χρώματά του (ενώ πέτυχε και δύο τέρματα).

Όταν αποδεσμεύθηκε από τον ΟΦΗ, λοιπόν, ο Μπαρκαουάν ξεκίνησε σαν προπονητης στον Αστέρα Νέων Συλλάτων, έχοντας την ομάδα στην πρώτη θέση!!!! Τον προπερασμένο Δεκέμβριο, όμως, κάθισε στον πάγκο του Διγενή, χαρίζοντάς του εν τέλει την άνοδο, όπως προείπαμε. Την περσινή  χρονιά ηταν στον πάγκο του ΠΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ  στην Δ΄ Εθνική οπου και εσωσε την ομάδα και μάλιστα πλασαρίστηκε και σε καλή θέση. Καιρός όμως να θυμηθούμε την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του Ρουμάνου!!!

Γέννημα-θρέμμα της Οραντέα (εκεί γεννήθηκε), ο διεθνής στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Μπιχόρ. Τεσσερισήμισι σεζόν έμεινε στο σύλλογο, ώσπου το χειμώνα του 1999 μετακόμισε στην σαφώς ισχυρότερη Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα (τη φανέλα της οποίας φόρεσε ως το 2002, 96 συμμ./16 γκολ). Ακολούθως υπέγραψε στη Ντυναμό Βουκουρεστίου, με την οποία πανηγύρισε για δύο συνεχόμενες χρονιές το Κύπελλο (2003-04). Πραγματοποίησε δύο «γεμάτες» σεζόν με τα χρώματα των «κόκκινων σκυλιών» (51 εμφανίσεις/9 γκολ), και το 2004 τον απέκτησε η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Ρουμάνος πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στον ουκρανικό σύλλογο (19 ματς/1 γκολ), στο τέλος της οποίας πανηγύρισε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Σταδιακά, όμως, παροπλίστηκε. Δόθηκε δανεικός στις Κρίλια Σόβιετοφ Σαμάρα (Ρωσίας, 2 συμμ.) και Ντυναμό Βουκουρεστίου (7 συμμ.), γύρισε στη Σαχτάρ δίχως να αγωνιστεί σε κάποιο αγώνα, κι έτσι προκρίθηκε να δοθεί δανεικός εκ νέου, αυτή τη φορά… στον ΠΑΟΚ!!! Διαγράφοντας, βέβαια, την προαναφερθείσα πορεία.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε για τον Κοσμίν Μπαρκαουάν, ότι χρίστηκε οκτώ φορές διεθνής με το ρουμανικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, στέλνοντας δύο φορές τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

30 σχόλια:

  1. σε 10 λεπτα πηρατε προπον μπραβο ρε ασχετοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΡΕ ΡΟΥΖΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντζο αναλαβε εσει και δρομο ολους τους αμπαλους απο διοικηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai re pantzos ante ta gatakia poios sarvanidis kai menios kai rouzios den yparxoune re

      Διαγραφή
  4. asxetoi mlkes.pantzo mono esy aksizeis.malaka rouzio gidovoske.kai o thwmas ftaiei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. piran kai tin proponitara ton roumano ton gyfto.ante vre zwa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ισχυει οτι γυρναει ο φυτας και ο μιχαλης τοτε εισται πολυ μαλακες.αντε βρε σαρβανιδι μαλακα.τελικα ο μπορμποκις ηταν μαλακας που εφαγε προλογο.το μπουλο ολοι ρε.μονο ο παντζος πρεπει να μεινει και να σας απαγορευσει και την εισοδο στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. aniparktos eisai karagkiozi.gamw ta themelia sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσείς που κραζετε..κραξτε κ τον σουγιουλτζη ρε που δεν σας κράτησε πέρσι στην ομάδα...επειδη δεν φαίνετε ποιοι είστε βγάζετε την κακία σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. prepei na girisei o foitas k o mixalis epeidi mprosta o mparmpa-tasos gerase k den mporei katholou k o papapostolou k den mporei k einai adiaforos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ante re kolotoybes pareti8ete oloi re kai sei thoma dromo oloi re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προτα διωξτε μερικους αμπαλους που εχεται μεσα στην διοικηση και μερικους παιχτες αιντε αμπαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kala re eiste kala thn kasandra den thn eidate pou pige

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΟΥΜΑΣ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΤΕ.ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΦΕΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ANTE VRE PAPARA POU JEREIS KAI TO BATZET TOU DIGENH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην μιλατε ολοι ρε γατακια ...θα μιλαει οποιος πληρωνει και ποναει την ομαδα ..παντζο γερα ..ειμαστε μαζι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΤΖΕΤ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΙΣΑΣΤΕ Α Σ Χ Ε Τ Ο Ι . . .
    Υ.Γ.Ο ΔΟΥΜΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΕΡΝΕΙ Η ΟΧΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΥΞΕΡΕ.ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. eime o doumas opoios thelei na ert8ei na mou ta pei apo konta sto gipedo ayta pou leei san anonimos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. xazovioli o doumas esena sou ftaiei?h ampalos eisai h treles emones me ton douma exeis!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TO KARAVI BOULIAZEI ANTE GEIA RE..........!!!! DIOKSATE TON BORBOKA NYXTES TOU PODOSFAIROU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. to karavani mazevi ta komatia tou kai pernei to diplo sto agioneri

    ΑπάντησηΔιαγραφή