ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ηττα του Διγενή απο Χέρσο , παραίτηση Στέφανου Μπορμπόκη!!!!!

Εγινε δεκτή η παραίτηση του Στέφανου Μπορμπόκη!!!!!

                               Διγενής Λακκώματος - Δόξα Χέρσου (0-2)

         Νέα ήττα για τον Διγενή Λακκώματος, αυτή τη φορά εντός έδρας από την Δόξα Χέρσου με 0-2, που προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας της Χαλκιδικής. Και αυτό γιατί ο μέχρι πρότινος προπονητής του Διγενή, Στέφανος Μπορμπόκης, μετά το τέλος του αγώνα, υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία έγινε δεκτή. Πλέον, λοιπόν, οι Χαλκιδικιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, ενώ στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα ήταν και η παρουσία του διεθνή παίκτη του ΠΑΟΚ, Στέφανου Κλάους Αθανασιάδη, που όμως δεν έφερε γούρι στην  ομάδα του χωριού του.
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Παπαποστόλου στο 4ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο, ο βοηθός υπέδειξε οφ-σάιντ, ενώ στο 8΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία με τον Αϊβαζίδη για το 0-1, το οποίο έκαναν τελικά στο 34΄ με τον Καρανδρέα, ο οποίος έπιασε τη σέντρα του Μπελίτσα. Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τους Παπαποστόλου, Δούμα και Βιτλή, ενώ στο 74΄ ο Καρανδρέας εκτέλεσε το φάουλ και ο Αϊβαζίδης με κεφαλιά  έκανε το 0-2.

Απο τον παιχνίδι με το Χέρσο απουσίαζαν οι τιμωρημένοι Γερομανώλης και Τσερκέζης και οι τραυματίες Μπούρκας, Στασινόπουλος, Γκατζογιάννης, Παπαντωνόυ, Φακιρίδης, ο νεαποκτηθέντας Ιωσηφίδης, καθώς και οι Φοιτάς και Μιχάλης.
 
Διαιτητής: Μαυρίδης (Δεμερτζής - Τριανταφυλλίδης) ΠΕΛΛΑΣ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ.:(Στέφανος Μπορμπόκης) Γκορτζής, Μπίκας (46΄ Χρυσοχοΐδης), Γεωργιάδης, Σαραγιώτης, Κατσόγλου, Σαρβανίδης, Κωστικίδης (46΄ Δημητρακόπουλος), Μανώλη (61΄Πασούδης), Βιτλής, Δούμας, Παπαποστόλου.
ΔΟΞΑ ΧΕΡΣΟΥ:(Γιώργος Κεμπάπης) Ζάικος, Κωνσταντινίδης (70΄ Ευθυμιάδης), Κουνουπάκης, Παπάκης, Ζόρας, Τρυγώνης, Παυλίδης (46΄ Παναγιωτίδης), Καρανδρέας, Βέργος, Μπελίτσας, Αϊβαζίδης (78΄ Πανοδήμος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου