ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Eπιστροφή στις ...ρίζες και για τον ΧΡΗΣΤΟ ΔΟΚΛΟΔΗΜΟ που ξαναφορά την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ Λακκώματος, στην ομάδα απο οπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο!!!!

 
 
Ο 22χρονος μέσος της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΡΗΝΗΣ Χρήστος Δοκλοδήμος ειναι απο σήμερα ποδοσφαιριστής του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στην ομάδα που εχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα!!!  Ο Χρήστος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο ΛΑΚΚΩΜΑ απο 7 ετων απο οπου πέρασε απο ολα τα τμήματα υποδομων του ΔΙΓΕΝΗ. Στην συνέχεια  πηγε  στην ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ και αμέσως μετά στον ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ. Ξαναεπέστρεψε στην Κρήνη οπου και την ανέβασε την ομάδα κατηγορία!!!
Με γεμάτες σεζόν λοιπον στην Α1 επιστρέφει στο σπιτι του -οπως και ο αδελφός του Ντίνος- στην ομάδα που ανδρώθηκε και θα ειναι ενα απο τα σημαντικά "εργαλεία" που θα χτίσει τον φετινό Διγενή ο προπονητής ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΪΝΤΟΣ!!!! 
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου μέσου ΧΡΗΣΤΟ ΔΟΚΛΟΔΗΜΟ  από την ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ. Ο νεαρός άσος  επιστρέφει στην ομάδα που εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και απο οπου ανδρώθηκε !!!Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένεια του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία....... καλώς ήρθες Χρήστο"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου