ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Παίξανε για καλο σκοπό !!! Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στο Λάκκωμα Χαλκιδικής "Ντόπιοι" vs "Γαμπροί" (1-3)


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ουρανός, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες



Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα κάνουν σπορ, ουρανός, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
































Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται, κάνει ένα σπορ, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες



Μια σπουδαία και ξεχωριστή φιλική αναμέτρηση είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο βοηθητικό γήπεδο του Διγενή Λακκώματος το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019.
Μετά από πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβούλου Λακκώματος  Τζίλια Στέργιου και σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο τoυ ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ διεξήχθη ο πρώτος φιλικός αγώνας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Λακκώματος. Η ιδιαιτερότητα του μοναδικού φιλικού αυτού αγώνα ήταν ότι για πρώτη φορά στα πλαίσια του "ευ αγωνίζεσθαι" ήρθαν αντιμέτωποι οι "Ντόπιοι" Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές με τους αντίστοιχους Βετεράνους ποδοσφαιριστές "Γαμπρούς" τους Λακκώματος !!! Να σημειωθεί ότι το φιλικό παιχνίδι, διεξήχθει στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης του μικρού Ραφαήλ . Τόσο οι φίλαθλοι όσο και οι Παλαίμαχοι που βρέθηκαν στο γήπεδο, έδωσαν αντί αντιτίμου εισιτηρίου ένα ποσό συμβολικό. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι υπερίσχυσε η ομάδα των "Γαμπρών" έναντι των "Ντόπιων" με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται (1-3), σε ενα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα που εκτός απο τα 4 γκόλ είχαμε πολλές χαμένες ευκαρίες και απο τις δυο ομάδες με αποκορύφωμα τα 5 δοκάρια της ομάδας τον "Ντόπιων" και 2 δοκάρια  των "Γαμπρών"!!!!!! Ευελπιστούμε η δράση αυτή να θεσμοθετηθεί και να την αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία του Λακκώματος με σκοπό τόσο την προώθηση της ευγενούς άμιλλας όσο και τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα τέτοιων οργανώσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου