ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Αποφασιστικό βήμα παραμονής έκανε ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος με την μεγάλη νίκη του (3-0) επι της πολυ καλής ομάδας της ΑΚΑΝΘΟΥ Ιερισσού!!! Τα γκόλ Γιαλέτζής, Σέρα και Δερνεκξής!!!!Αρκετά χιλιόμετρα απο τον διεθνή Σωτήρη Κωνσταντινίδη!!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
 Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ
Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΤΟ 1-0 ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΛΕΤΖΗ...
Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΤΟ 2-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΤΗ ΣΕΡΑ....
Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.
ΤΟ 3-0 ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΔΕΡΝΕΚΞΗ.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (3-0)(φώτο: Φένια Χρηστίδου)
Την 3η συνεχόμενη νίκη του στο γήπεδο «Αβραάμ Παπαδόπουλος» σημείωσε ο Διγενής Λακκώματος, κάνοντας παράλληλα άλλο ένα αποφασιστικό βήμα παραμονής. Το 3-0 επί της Ακάνθου Ιερισσού χαρακτηρίζεται απόλυτα δίκαιο, καθώς το συγκρότημα του Αντώνη Κασάπη ήταν ανώτερο και επέβαλε τον ρυθμό του, από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι του Αντώνη Βραχνού παρουσίασαν ένα άκρως νεανικό σύνολο, που είχε πολύ θετική παρουσία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου πίεσε με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Διγενής Λακκώματος είναι η μοναδική ομάδα της Α΄ κατηγορίας Χαλκιδικής χωρίς ισοπαλία, καθώς μετρά 10 νίκες και 16 ήττες. Ο αρχηγός των γηπεδούχων, Σωτήρης Κωνσταντινίδης, πήρε κυριολεκτικά «στις πλάτες του» όλη την ομάδα, τρέχοντας ασταμάτητα πολλά χιλιόμετρα και εμψυχώνοντας τους νεαρούς συμπαίκτες του. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει και για τον Αλέξανδρο Γιαλετζή, που εντυπωσίασε τόσο με τη δημιουργική όσο και με την εκτελεστική του ικανότητα (1 γκόλ και 2 ασίστ). Κανείς ποδοσφαιριστής των νικητών δεν υστέρησε σε απόδοση, από την Ιερισσό διακρίθηκαν οι Τζημούρτος, Μπλες, Παπαδόπουλος, Ναούμ, Πασχαλάς. Σκόραραν οι Αλέξανδρος Γιαλετζής (8΄ με σουτ που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα), Βαλάντης Σέρα (48΄ με γυριστό σουτ, προηγήθηκε προσπάθεια - κεφαλιά του Γιαλετζή), Χρήστος Δερνεξής (57΄ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γιαλετζή). Αρκετά καλός ο διαιτητής Ισαάκ Τσακαλίδης (Μαυροπούλου, Κατραντζής). 
                                                                                           ΛΑΚΚΩΜΑ: Χατζόπουλος, Καράι, Σιδηρόπουλος, Τσακλίδης, Δερνεξής, Χατζηαναγνώστου, Γιαλετζής (73΄ Μπάρδι), Φοιτάς (88΄ Κεμεντζετζίδης), Σέρα (77΄ Μεσιάρης), Κωνσταντινίδης, Τζόβας (86΄ Κουρατζίνος). 
                                                                                          ΙΕΡΙΣΣΟΣ: Σίμος, Τζημούρτος, Κάρλας, Χασάπης, Παπαδόπουλος, Πασχαλάς, Μπλες, Νικολαϊδης, Στέκας, Καραστέργιος, Ναούμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου