ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Μάρς πέναλτι δεν έδωσε ο Αλεξ. Τσακαλίδης στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στο 93΄ στον αγώνα με τον ΑΡΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (1-2) με ανατροπή!!! ΡΕΚΟΡ: Κανένα πέναλτι δεν δόθηκε σε 12 αγώνες απο την διαιτησία στον ΔΙΓΕΝΗ!!!!

Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.


Φωτογραφία του Θωμάς Ευθυμιάδης.


 ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ - ΑΡΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ (1-2)

Σε ένα δυνατό και δραματικό σε εξέλιξη αγώνα, ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη, όμως ο Διγενής φωνάζει δικαιολογημένα για τη φάση του 93΄. Στο 10΄ ο Κωνσταντάγκας πλάσαρε στο δεξί δοκάρι, στο 12΄ ο Σέρα αξιοποίησε μπαλιά του Τσίκο (1-0). Στο 52΄ αποβλήθηκε με 2η κ.κ. ο Δουρμούσης (για ανατροπή- μαρκάρισμα στον Γιαλετζή που εφευγε επικίνδυνα για την εστία του Αρη), στο 63΄ λάθος της άμυνας, σέντρα του Ιβάνωφ και με κεφαλιά ο Κωνσταντάγκας ισοφάρισε. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 76΄ με μονοκόμματο σουτ του Ιβάνωφ (1-2). Στο 93΄ καθαρή ανατροπή (μάρς πέναλτι) του Κωνσταντινίδη από τον Μισαηλίδη , ο διαιτητής Αλ. Τσακαλίδης εκλεισε τα μάτια και έδειξε συνέχεια στον αγώνα, μέσα σε θύελλα διαμαρτυριών και έντασης απο τους γηπεδούχους!!!! Εδω αξίζει να αναφερθεί οτι ο Διγενής Λακκώματος ειναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που σε 12 αγώνες δεν της εχει δοθεί ουτε ενα πέναλτι!!!!!! Αρκετά καλοί οι επόπτες Κατραντζής, Αθανασέλης. 

 ΛΑΚΚΩΜΑ: ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ, Δαγκλής (57΄ Τζόβας), Ανατολίτης (72΄ Κ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΣΑΚΛΙΔΗΣ, Δερνεξής, ΦΟΙΤΑΣ (70΄ Τσάκαλος), ΣΕΡΑ (75΄ Κουρατζίνος), Χατζηαναγνώστου, Τσίκο, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Γιαλετζής. 

 ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ: Α. Λειβαδιώτης, Ευσταθίου, Κ. Λειβαδιώτης, Νικολαϊδης (88΄ Παγίδας), ΜΑΝΩΛΩΦ, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ, ΧΡ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, Δουρμούσης, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΓΚΑΣ (91΄ Πάτσι), ΙΒΑΝΩΦ (85΄ Βαγιανής), Ρίτσα (46΄ Μίνγκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου