ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: 3 στα 3 μεγάλη Επιτυχία του Καράτε Λακκώματος


     Θ Ρ Ι Α Μ Β Ε Υ Σ Α Ν  


Για άλλη μία φορά οι αθλητές του Α.Σ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κέντρο Βαρέων Αθλημάτων στην Αθήνα στις 27 Μαρτίου 2016.
     Ο σύλλογός μας συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 3 αθλητές που περάσαν στου τελικούς των κατηγοριών τους και διεκδίκησαν την πρώτη θέση ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες καρατέκα. Η καλή προετοιμασία και η σωστή καθοδήγηση απέφερε καρπούς. Οι αθλητές μας κατάφεραν να αναρριχηθούν στα σκαλοπάτια του βάθρου και πιο συγκεκριμένα:
Χαραλαμπίδης Ιωάννης ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ στην κατηγορία kumite ανδρών -60kgr

Μουταφτσής Ηλίας ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ  στην κατηγορία kumite ανδρών -75kgr

Πλαστράκη Κατερίνα ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ στην κατηγορία kumite γυναικών-61kgr
Οι τρεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΕΣ αθλητές του Συλλόγου μας υπό την συνεχή επίβλεψη του Δασκάλου μας και Ομοσπονδιακού Προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου
  
κατάφεραν να ανάμεσα σε 52 Συλλόγους που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών να κατατάξουν τον Α.Σ.ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ, έναν σύλλογο από ένα μικρό χωριό της Χαλκιδικής αλλά με αθλητές που έχουν μεγάλη καρδιά και ψυχή, στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας Πανελλαδικώς.
Οφείλουμε σε αυτά τα παιδία να τους δείξουμε έμπρακτα τον σεβασμό μας και να τα παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια στηριζοντάς την προσπάθειά τους αδιάλειπτα. Συγχαρητήρια !!!!

Μετά το πέρας των αγώνων ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τζίλιας Στέργιος δήλωσε τα εξής: 
 
" "Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα..Μας έχετε κάνει τόσο περήφανους με την υπερπροσπάθειά σας που καταφέρατε να περάσετε στους τελικούς των κατηγοριών σας. Αν και παρακολουθήσαμε την πορεία των αγώνων σας διαδικτυακά καταφέρατε για αλλη μια φορά να μας συγκινήσετε και να μας κάνετε να φωνάξουμε δυνατά τα ονόματά σας μετά το πέρας των αγώνων σας. Για μένα είστε όλοι πρωταθλητές μέσα στην καρδιά μου . Γνωρίζω πως για να επιτύχεις τέτοιο εγχείρημα θα πρέπει να έχεις καρδιά και ψυχή πρωταθλητή σε συνδιασμό με Δάσκαλο Πρωταθλητή που περίτεχνα εκμαιεύει το καλύτερό σας εαυτό σε κάθε πρόκληση που παρουσιάζετε. Συγχαρητήρια σε όλους σας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου