ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Δείτε το αφιέρωμα του gipedatouevrou.blogspot.gr για τους ποδοσφαιριστές του Διγενή Λακκώματος Χρήστο Δερνεκξή και Βαγγέλη Τερζούδη!!!!

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015


Συνεχίζει στον Διγενή Λακκώματος ο Δερνεκξής

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Ο Ορεστιαδίτης Χρήστος Δερνεκξής θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τη φανέλα του Διγενή Λακκώματος έχοντας συμπαίκτη του τον Βαγγέλη Τερζούδη, που μεταγράφηκε πρόσφατα στην ομάδα του Λακκώματος.Ο Δερνεκξής μίλησε στα <<Γήπεδα του Έβρου>> για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει και φέτος στην ομάδα και τους στόχους της εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στα συναισθήματά του για το ότι θα αγωνίζεται μαζί με τον Τερζούδη, με τον οποίο υπήρξαν αντίπαλοι, όταν ο Δερνεκξής αγωνιζόταν στον Ορέστη Ορεστιάδας και ο Τερζούδης στην Αναγέννηση Μεταξάδων.

Για ποιους λόγους επέλεξες να συνεχίσεις και φέτος στον Διγενή Λακκώματος και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

To κλίμα εδώ μου άρεσε πολύ από πέρυσι. Οι άνθρωποι εδώ μου φέρονται πολύ καλά από τότε που ήρθα στην ομάδα. Δύο είναι οι σοβαροί λόγοι για τους οποίους συνεχίζω: ο προπονητής Νίκος Πασιαλής, που ήταν προπονητής στον Άρη για δέκα χρόνια, και ο πρόεδρος Παναγιώτης Ορτουλίδης. Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Όλοι οι παίκτες είμαστε νεαρής ηλικίας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Φέτος θα έχεις συμπαίκτη σου τον Βαγγέλη Τερζούδη. Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό; 

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε ο Βαγγέλης στην ομάδα, γιατί είναι κι αυτός ένας καλός ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει κι αυτός στο μέγιστο για την επίτευξη των στόχων, που έχουμε θέσει.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Χρήστο Δερνεκξή και στον Βαγγέλη Τερζούδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου