Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς πάθος "πλήρωσε" την αστοχία και τις ελλείψεις ο Διγενής Λακκώματος και αποκλείστηκε για το κύπελλο απο την Αφυτο!!!! Ολα τα αποτελέσματα!!


TOΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ    (2-0)

Μετά από τα Μουδανιά, άλλη μια ομάδα Α΄ κατηγορίας ο Διγενής Λακκώματος έπεσε «θύμα» του Τορωναίου Αφύτου, που παρουσιάστηκε δυνατός και ψυχωμένος και έφθασε στη μεγάλη νίκη. Ο αγώνας ήταν ανοιχτός και καλός ποιοτικά, με εκατέρωθεν ευκαιρίες, οι φιλοξενούμενοι «πλήρωσαν» την αστοχία και τις ελλείψεις τους (Σκέμπι, Γκιάλης, Τσουτσούδης, Ντάσι, Κουτσόγλου, Νιζάμης), οι γηπεδούχοι του Γιάννη Παπαβασιλείου έδειξαν για άλλη μια φορά πολύ καλή αγωνιστική εικόνα. Στο 20΄ ο Κούλης Σιδηρόπουλος ανέτρεψε τον Συρμά και στο πέναλτι ευστόχησε ο Νίκος Παπαχριστοδούλου και 1-0. Στο 65΄ πλασέ εντός περιοχής του Νίκου Παπαχριστοδούλου, η μπάλα αυτογκόλ στην προσπάθεια του Κούλη Σιδηρόπουλου να αποκρούσει και 2-0.                                                                    Πολύ καλή η διαιτησία του Δημητριάδη (Κελάζογλου, Φ. Σκούτας).    
                                                                   ΑΘΥΤΟΣ: ΜΑΥΡΙΔΗΣ, Αλλ. Σιούζος, Παπαβασιλείου (67΄ Μανηταράς), Καρασαϊας, Καραγιαννιός (60΄ Χατζίδης), Πάτσι, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΤΑΗΣ (85΄ Φουστανελίδης), Παπαχριστοδούλου, Π. Σιούζος, ΣΥΡΜΑΣ.
                                                                 ΛΑΚΚΩΜΑ: ΓΟΜΟΣ, ΚΟΥΛΙΟΥΔΗΣ, Σιδηρόπουλος (74΄ ΖΗΣΗΣ), Δοδοντσάκης, Αποστολάκης, ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, Μπάφας, Ούτσα, Μετσάι, Σαββίδης (59΄ Τερζούδης).

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ:

ΘΥΕΛΛΑ ΚΡΗΝΗΣ - ΝΕΟΣ Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (1-6)


ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ (0-3)


ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ - ΑΡΙΣ/ΛΗΣ ΣΤΑΓ. ΣΤΡ/ΚΗΣ (6-0)


Α.Ο. ΣΗΜΑΝΤΡΩΝ - ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΚΙΑΣ (6-0)

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΕΡΜΗΣ Ν. ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ (2-0)

ΦΟΙΝΙΞ ΝΙΚΗΤΗΣ - Π.Ο. Ν. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (0-6)


ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (2-0)


ΤΑ Μ.Κ. ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ - ΑΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΣ (4-0)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου