Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Πιό αποτελεσματική η Ακανθος στην Ιερισσό με ενα γκόλ πήρε την νίκη απο τον Διγενή Λακκώματος που ναι μεν είχε υπεροχή αλλά του έλειπε το πάθος και το γκόλ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
AΚΑΝΘΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ   (1-0)

 Ένα γκολ στάθηκε αρκετό για την Άκανθο, ώστε να λυγίσει την αντίσταση του Διγενή στην πρεμιέρα. Το παιχνίδι ήταν δυνατό, αλλά σε αθλητικά πλαίσια, οι γηπεδούχοι είχαν την ουσία, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, διατηρώντας την υπεροχή σε αρκετό διάστημα, τους έλειψε όμως το γκολ. Στο 25΄ κόρνερ του Στέλιου Μπίκα, κεφαλιά του Μπαλτζή απέκρουσε ο Γόμος και από κοντά ο Κομνηνάκης σημείωσε το 1-0. Στο 60΄ και 75΄ οι Μπίκας, Μπουλγουρίδης αντίστοιχα έχασαν ευκαιρίες, στο 80΄ φάουλ του Γκιάλη, η μπάλα κόντραρε και βγήκε ξυστά δίπλα στο κάθετο δοκάρι. Αριστη η διαιτησία του Δραγάτη (Γκαντίνος, Ν. Σκούτας).
                                                                                              ΙΕΡΙΣΣΟΣ: Πλιουκάς, Μπλες, Κάρλας, ΜΠΑΛΤΖΗΣ, ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ, Τζημούρτος, ΜΠΙΚΑΣ, Δεληγιάννης (51΄ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ), ΜΠΟΥΛΓΟΥΡΙΔΗΣ, Παπαϊωάννου (81΄ Κέκιος), Μαυρίδης (65΄ Ναούμ).
                                                                                                     ΛΑΚΚΩΜΑ: ΓΟΜΟΣ, Κολιούδης, Τσουτσούδης, ΔΟΔΟΝΤΣΑΚΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ (81΄ Τερζούδης), Τσιμόπουλος, Μπάφας, ΟΥΤΣΑ, Παπαδόπουλος (60΄ Αμαρίλντο), ΓΚΙΑΛΗΣ, Σαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου