ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Γιώργος Αποστολάκης: Απο τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ που θωρακίζει τα μετόπισθεν με την αποκτησή του!!!!!



 Ο Γιώργος Αποστολάκης με την φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ στην Γ΄ Εθνική....
....και εδω με την φανέλα του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  που του την παραδίδει ο Γ. Αρχηγός της νέας του ομάδας Τάσος Ορτουλίδης!!!

       
    Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε σήμερα ο ΔΙΓΕΝΗΣ Λακκώματος, καθώς απέκτησε τον νεαρό Γιώργο Αποστολάκη απο τον ΑΠΟΛΛΩΝ Αρναίας!!!
           Η ιστορική ομάδα της Χαλκιδικής, προχώρησε στην απόκτηση του 20χρονου αμυντικού, καθώς με αυτή την προσθήκη ο ΔΙΓΕΝΗΣ του Νίκου Πασιαλή θα ενισχύσει σημαντικά  την  αμυντική του πλευρά, αλλά παράλληλα επενδύει και στο μέλλον με την απόκτηση ενός ακόμη ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

            Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Αποστολάκης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, ο Ορφέας Ελευθερούπολης, η Κ20 της Skoda Ξάνθης και ο Οδυσσέας Κορδελιού.

H ανακοίνωση της ομάδας:
«Η διοίκηση καλωσορίζει στην οικογένεια του  ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  τον 20χρονο ταλαντούχο αμυντικό Γιώργο Αποστολάκη και εύχεται να πετύχουν μαζί τους κοινούς τους στόχους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου