ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη "Τιμή" για το Λάκκωμα και την Χαλκιδική η παρουσία του Στέφανου Αθανασιάδη μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλου στην εθνική Ελλάδος με το Εθνόσημο στο στήθος!!!! Ευχαριστημένος ο Ρανιέρι απο τον Κλάους!!!! Τραυματίας στο ζυγωματικό ήταν ο Αβραάμ και δεν έπαιξε!!!

FinlandGreeceMesaNeaniko

FinlandGreeceMesa1
Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Φινλανδία, σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας με την Ρουμανία, σύμφωνα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι.
Ο τεχνικός ηγέτης του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος», μετά το τέλος του αγώνα στο «Ολύμπια Στάντιον» μίλησε στην κάμερα της «ΝΕΡΙΤ» και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία των νέων παιδιών στο αρχικό σχήμα, ενώ έστρεψε την προσοχή στον αγώνα που ακολουθεί με την Βόρεια Ιρλανδία στο Φάληρο.
«Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, παίξαμε με… βάθος στην άμυνα. Θέλαμε τη νίκη. Είδα βελτίωση σε σχέση με την Ρουμανία. Είμαι ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά και από τους παίκτες που είχαμε στην διάθεσή μας», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Αναφορικά με την επιλογή του να επιλέξει πολλά νέα παιδιά στην ενδεκάδα: «Το ρίσκο είναι υπολογισμένο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές που έπαιξαν (Αθανασιάδης - Καρέλης - Μαυρίας) μπροστά ήταν καλοί. Είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Ήξερα τι έκανα. Είχα μελετήσει την Φινλανδία και χρειαζόμασταν τα τρία παιδιά».
Τέλος, ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε για τη «μάχη» της πρόκρισης: «Στόχος μας είναι η πρόκριση. Είχα πει πως αν δεν προκριθούμε θα είναι καταστροφή για όλους μας. Ο βαθμός που πήραμε ήταν καλός και κοιτάμε το παιχνίδι που ακολουθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου