ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Κατάσκοποι στο Καραϊσκάκη απο Γερμανία και Ιταλία για Κλάους Στέφανο Αθανασιάδη

Την Κυριακή (7/9) στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ρουμανία θα βρεθούν κατάσκοποι από Γερμανία και Ιταλία για να παρακολουθήσουν τον Λακκωματιώτηη διεθνή επιθετικό Στέφανο Αθανασιάδη. Στον ΠΑΟΚ διαψεύδουν τα περί διαφοράς με τον διεθνή επιθετικό.
 
Το θέμα της ανανέωση του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη παραμένει στην επικαιρότητα για τον ΠΑΟΚ. Όσο καθυστερούν να πέσουν οι υπογραφές τόσο η κατάσταση θα παραμένει θολή και οι μνηστήρες θα αυξάνονται. Την Κυριακή για τα προκριματικά του EURO 2016 στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ρουμανία θα βρεθούν κατάσκοποι από Γερμανία και Ιταλία για να δουν από κοντά τον επιθετικό του Δικεφάλου. 
ADVERTISEMENT
Στον Δικέφαλο πάντως υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καμία διαφορά με τον Αθανασιάδη. Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει προφορική συμφωνία παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ  Ιβάν Σαββίδη, του Ζήση Βρύζα και της Μαρίας Γκοντσάρεβα που έγινε τον Αύγουστο στο Μακεδονίας Παλλάς. Ενώ η υπογραφή του συμβολαίου του θα γίνει με την επιστροφή του από την Εθνική.
Επίσης αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον ίδιο τον Αθανασιάδη, ότι θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Νίκη Βόλου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου