ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Νέo Τριπλό "χτύπημα" απο τον ΔΙΓΕΝΗ!!! "Κάτοικοι" Λακκώματος οι Οκουμούσης, Γιαννιός και Όυτσα

https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/933985_3087674167063_385703625_n.jpg
O MAΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΟΣ
Ο ΟΥΤΣΑ ΤΣΑΝΑΝΤΙΡΙ
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΟΚΟΥΜΟΥΣΗΣ

  Μετά την απόκτηση του  Βασίλη Μπούρκα (ΠΑΟΝΕ), Λουκά Ξανθινίδη(ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ), Ανέστη Χασαπιδη (ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ), Σιδηρόπουλου Κυριάκου (ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ), Παντελή Ζαχαριάδη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ)  Τσουτσούδη Παυλο (ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ) Δημήτρης Μπάφα  (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ), Κώστας Ντάση  ( ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ) και Μιχάλη Μεσιάρη (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ)
   Νέα τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Διγενή Λακκώματος, που γεμίζει με γοργούς ρυθμούς το ρόστερ της νέας περιόδου. Η ομάδα του Θόδωρου Σουγιουλτζή απέκτησε τον επιθετικό Πέτρο Οκουμούση, ενα ποδοσφαιριστή νεαρό σε ηλικία, αλλά με εμπειρίες απο μεγαλύτερες κατηγορίες. 
      Ο Οκουμούσης άρχισε την καριέρα του απο τον ΑΡΗ, σε ηλικία 16 ετών ήρθε δανεικός στον ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ όπου και πέτυχε 7 γκόλ, και στην συνέχεια πήγε στον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ στην Κ-20 (17 γκόλ). Επόμενος σταθμός η ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, οπου αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ στην Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ με 16 γκολ!!!!!!! και έπειτα ξανά επαγελματίας στόν ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, μετρώντας 18 συμμετοχές στη Β΄ ΕΘΝΙΚΗ την περίοδο 2011-12, και έπειτα στην ΤΡΙΓΛΙΑ.
     Επίσης, αποκτήθηκαν  ο 18χρονος μεσοαμυντικός Μάριος Γιαννιός απο την ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ενα αυθεντικό ταλέντο ξεκίνησε απο τον ΑΡΗ και στην συνέχεια έπαιξε στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, όπως και ο 19χρονος Γεωργιανός στόπερ Ότσα  Τσαναντίρι που πέρσι ξεχώρησε ιδιαίτερα με την ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ οπου τον πήγε ο προπονητής του Παντελής Κοντούτσικος απο τον ΑΡΗ οπως και τους Γιαννιό και Ξανθινίδη.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου