ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Νέα τριπλή ενίσχυση του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Δερνεξές, Ιγνατάκης και Χαντζάρας θα φορέσουν την φανέλα της ιστορικής ομάδας της Χαλκιδικής.

Ο ΑΡΙΩΝ ΙΓΝΑΤΑΚΗΣ εδω με την φανέλα του Ηρακλή
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΡΝΕΞΕΣ αρχηγός της Ορεστιάδας και της ΕΠΣ Εβρου

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/523422_398608403501953_1353639738_n.jpg
Ο ΡΑΦΑΗΛ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ: Προτελευταίος πάνω με την φανέλα της Μικτής ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
 
Μετά την απόκτηση του  1)Βασίλη Μπούρκα (ΠΑΟΝΕ)  2)Λουκά Ξανθινίδη(ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ)  3)Ανέστη Χασαπιδη (ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ)  4)Σιδηρόπουλου Κυριάκου (ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. ΣΧΟΛΑΡΙΟΥ)   5)Παντελή Ζαχαριάδη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ)  6)Τσουτσούδη Παυλο (ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ) 7)Δημήτρη Μπάφα  (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ)  8)Κώστα Ντάση  ( ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ)  9)Μιχάλη Μεσιάρη (ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ)   10)Πέτρο Οκουμούση(ΠΟΝ. ΤΡΙΓΛΙΑΣ)   11)Μάριο Γιαννιό(ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ)   12)Ότσα Τσαναντήρι (ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ)
   Νέα τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Διγενή Λακκώματος, που γεμίζει με γοργούς ρυθμούς το ρόστερ της νέας περιόδου. Η ομάδα του Θόδωρου Σουγιουλτζή απέκτησε τον 19χρονο αμυντικό Χρήστο Δερνεξή απο τον Ορέστη Ορεστιάδας, ενα ποδοσφαιριστή νεαρό σε ηλικία, μεγάλο ταλέντο αρχηγό της ομάδας του Ορέστη που έπαιξε αγώνα μπαράζ για την ανοδο στην Γ΄Εθνική. Ο Δερνεξής ηταν βασικός στέλεχος της μικτής ΕΒΡΟΥ και επιλέχθηκε για την προεπιλογη για τις Εθνικές ομάδες, με την  περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μάλστα έφτασε το 2012 στον τελικό των περιφερειών με την ΑΘΗΝΑ


     ."ΚΕΡΒΕΡΟΙ" ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ...........
     Επίσης μετά τον Βασίλη Μπούρκα , αποκτήθηκαν  άλλοι δύο τερματοφύλακες ο πρώτος ειναι ο Ραφαήλ Χαντζάρας 19 χρονών απο τον ΚΑΣΤΩΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με πολλές συμμετοχές με την ομάδα της Καστοριας στην Δ΄και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!!! Ο Χαντζάρας  ενα αυθεντικό ταλέντο ηταν βασικός στέλεχος της μικτής ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και επιλέχθηκε για την προεπιλογη για τις Εθνικές ομάδες, με την  περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ενω ηταν πολυ κοντά να τον αποκτήσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο ΠΑΟΚ!!!! Ο έταιρος τερματοφύλακας που θα φορέσει φετος και αυτός  την φανέλλα του Διγενή Λακκώματος είναι ο Αρίων Ιγνατάκης απο τον Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Ο Ιγνατάκης γεννήθηκε το 1995 και ξεκίνησε απο τον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια έπαιξε στν ΗΡΑΚΛΗ στην Κ-20 και στον Π.Ο ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ. 

      Οι δυο αυτοί τερματοφύλακες συνθέτουν φέτος ενα ισχυρό "τρίο" μαζί με τον Μπούρκα, κάτω απο τα δοκάρια της ιστορικής ομάδας της Χαλκιδικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου