ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ: Μένει και… επιμένει ο Πέτρος Ρούζιος!!!! τι δήλωσε στο dokari.gr

 Λάκκωμα: Μένει και… επιμένει ο Ρούζιος
Παραμένει πρόεδρος στον Διγενή ο Πέτρος Ρούζιος....
 
Συνεχίζει ο έμπειρος παράγοντας στην προεδρία του Διγενή, με στόχο την άμεση επάνοδο στη Γ΄ Εθνική για την ομάδα της Χαλκιδικής. Τι δηλώνει στο dokari.gr. 
 
Δεν πτοείται και δεν... ιδρώνει ο Πέτρος Ρούζιος, ο πρόεδρος του Διγενή Λακκώματος, παρά τον υποβιβασμό-σοκ στο τοπικό Χαλκιδικής, για μια ομάδα με περγαμηνές, φανταχτερό ρόστερ και την καλύτερη επίθεση στον πρώτο όμιλο και την τρίτη επίθεση πίσω απο την ΛΑΡΙΣΑ και την ΑΕΚ σε ολους τους ομίλους της Γ΄Εθνικής. Ο ισχυρός άνδρας των κυανέρυθρων μίλησε στο dokari.gr και αποκάλυψε τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα: «Μπορεί να αλλάξει κάτι στην πορεία και να μείνουμε στην κατηγορία. Ακόμα και να επικυρωθεί ο αγωνιστικός υποβιβασμός, θα ανέβουμε κατευθείαν όπως υπολογίζουμε. Θα είμαστε περαστικοί από το τοπικό, θα μείνουμε ένα χρόνο και τον επόμενο Ιούνιο θα είμαστε και πάλι στην Εθνική κατηγορία. Ήδη γίνεται προγραμματισμός για άμεση επάνοδο στη Γ΄ Εθνική. Δεν είναι κακός ο ανταγωνισμός που μας περιμένει. Συνεχίζουμε στη διοίκηση κανονικά. Είμαι τα τελευταία 14 χρόνια στην προεδρία, με διακοπή 4 ετών. Για το θέμα του προπονητή, είναι ανοιχτό. Πιστεύουμε ότι δε χρειάζεται να αλλάξουμε, ο Κοσμίν Μπαρκαουάν θα επιλέξει αν θέλει να μείνει».
Για να συνεχίσει ο Ρούζιος: «Όσοι παίκτες μας ζητηθούν από ομάδες Β΄ Εθνικής, θα φύγουν οπωσδήποτε, δεν θα φρενάρουμε κανέναν. Δεν είχαμε καμία επίσημη ενόχληση, αλλά ξέρουμε ότι λόγω ηλικίας είναι περιζήτητοι κυρίως οι Βιτλής, Μιχάλης, Δραγανίδης. Μόνο με τον Παπαποστόλου θα μιλούσα από τους έμπειρους για να παραμείνει, ίσως και με τον Ορφανό. Τέλος, να πω ότι στις 16 Ιουνίου θα έχουμε γενική συνέλευση, για προσθήκη νέων μελών, αλλά όπως προείπα παραμένω στην προεδρία».

1 σχόλιο:

  1. ρουζιο μετα τις υποσχεσεις του ρουμανου για ψηφους και την πατατα που πατησες πρεπει να τον κρατησεις τον προπονηταρα σου και τους ρουφιανους που εχει εκει μεσα. αν και ακουστηκε πως μεγαλη μεριδα των ποδοσφαιριστων τον εβριζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή