ΥΜΝΟΣ ΔΙΓΕΝΗ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Καλό ταξίδι Κυρ Τάκη.............Τα συλλυπητήρια του εκφράζει ο Διγενής Λακκώματος.

     

   Απεβίωσε ξαφνικά χτες απο καρδιακή προσβολή  σε ηλικια 66 ετων ο πρώην προπονητής του ΔΙΓΕΝΗ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  Τάκης Κωφίδης. Ο εκλιπών κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ με τον ΔΙΓΕΝΗ την περίοδο 1977-78 αήττητος!!!!! και  ανέβασε την αγαπημένη του ομάδα στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!!!! 
         Διετέλεσε προπονητής ακόμη στον ΔΙΓΕΝΗ τις περιόδους 1978-79, 1979-80 και το 1983-84 ενω πέρασε και απο τους πάγκους του Π.Ο.Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και ΑΣΤΕΡΑ Ν. ΣΥΛΛΑΤΩΝ.
        Ο Τάκης Κωφίδης ηταν γυμναστής και Γυμνασιάρχης στο Γυμνάσιο της Καλλικράτειας και θείος του γνωστού προπονητή Θεόδωρου Σουγιουλτζή.

Τα συλλυπητήρια του εκφράζει ο Διγενής Λακκώματος.

Το Δ.Σ. του Διγενή Λακκώματος σε ανακοίνωσή του σημειώνει: 

"Με βαθειά λύπη και οδύνη πληροφορηθήκαμε την είδηση για τον απροσδόκητο θάνατο του πρώην προπονητή μας  Τάκη Κωφίδη.
Ο Τάκης Κωφίδης  συνέδεσε το όνομά του με την πρώτη άνοδο της ομάδας μας στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ  το 1979, και ήταν πάντα κοντά μας, ανιδιοτελής, έτοιμος να προσφέρει τη βοήθειά του και τις πολύτιμες γνώσεις του για το δυνάμωμα της αγαπημένης του ομάδας της "καρδιάς του" τον ΔΙΓΕΝΗ όπως έλεγε συνεχώς ο ίδιος......
Στους αγώνες του μέλλοντος θα είναι πάντα μαζί μας........
  Στην οικογένεια και στους οικείους συγγενείς του , εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου